Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Συστήματα θέρμανσης με μέλλον- Παρουσίαση νέων διασυνδεδεμένων προϊόντων από την Bosch

 
 
 

Επαφές


Rania Theologitou
Τηλέφωνο +30 210 5701211

 

14/06/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Νέα προϊόντα παρουσίασε η Bosch Thermotechnology, στην διεθνή έκθεση ISH (International Sanitation and Heating) που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2017, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός του κλάδου παγκοσμίως, το οποίο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στα διασυνδεδεμένα προϊόντα και λύσεις. Η Bosch Thermotechnology βασικός διαμορφωτής της τάσης προς τη συνδεσιμότητα, ενσωματώνει το Internet of Things (IoT) στη τεχνολογία της θέρμανσης και προσφέρει πολυάριθμες ψηφιακές λύσεις που απλοποιούν τη ζωή των εγκαταστατών και αυξάνουν την άνεση και την ευκολία των χρηστών.O Uwe Glock, πρόεδρος της Bosch Thermotechnology, άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου στη Στουτγκάρδη, αναφερόμενος στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Thermotechnology το προηγούμενο έτος, η οποία έκλεισε με πωλήσεις 3,3 δισ. Ευρώ. Μετά την αναπροσαρμογή των συναλλαγματικών ισοτιμιών, αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 3,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Από το 2015, η Thermotechnology έχει παρατηρήσει οργανική ανάπτυξη 8%. "Ένας λόγος για την ισχυρή μας απόδοση είναι η αύξηση της ζήτησης για συστήματα θέρμανσης με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Με περίπου 290.000 συνδεόμενα προϊόντα που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, η Thermotechnology είναι ο κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων θέρμανσης, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την άνεση, την ενεργειακή απόδοση και την ποιότητα των υπηρεσιών", τόνισε ο κύριος Glock.

Συστήματα θέρμανσης με μέλλον

Η Bosch Thermotechnology με την Buderus, συνδέει την καινοτόμο τεχνολογία θέρμανσης με τις επιλογές που προσφέρει η ψηφιοποίηση.

Επιπλέον, η Buderus έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το νέο corporate design.

Νέος επίτοιχος λέβητας αερίου Logamax Plus GB172i

Η βραβευμένη γραμμή Buderus Titanium συνεχίζει να αναπτύσσεται και στην Ελληνική αγορά θέρμανσης, με την τελευταία άφιξη του Logamax Plus GB172i

ισχύος 24kW, το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο στα 30, 35 και 42kW. Αυτός ο υψηλής απόδοσης και ενεργειακής κλάσης Α επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης καλύπτει ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, από ένα διαμέρισμα μέχρι και μεγαλύτερες κατοικίες, καθώς και μικρής κλίμακας εμπορικούς χώρους.

Ο κορυφαίος βραβευμένος σχεδιασμός με το Titanium glass στην πρόσοψη, η τεχνολογία αιχμής ως προς την απόδοση και την αξιοπιστία, τα προηγμένα ηλεκτρονικά ελέγχου και η συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο συνθέτουν την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει αυτός που ζητάει έναν πραγματικά σύγχρονο και κορυφαίο επίτοιχο λέβητα αερίου.

Ο Logamax Plus GB172i μπορεί να συνδυαστεί με τον «έξυπνο» θερμοστάτη CT100 της Bosch προσφέροντας μία μοναδική και νέα εμπειρία στο χρήστη, με πλήρη έλεγχο και εποπτεία της θέρμανσης του σπιτιού από μία δωρεάν εφαρμογή στο κινητό και μία σειρά από δυνατότητες που βάζουν τη χρήση του συστήματος θέρμανσης στην εποχή του Internet of Things.

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 69 ατόμων ενώ ο Όμιλος Bosch στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 492 άτομα. Σύμφωνα με τα προσωρινά οικονομικά στοιχεία οι συνολικές πωλήσεις της για το 2017 ανήλθαν σε 43,3 εκατ. ευρώ και αν συμπεριληφθούν και οι θυγατρικές του ομίλου οι πωλήσεις φτάνουν τα 160,3 εκατ. ευρώ. Δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικών Εργαλείων, Συστημάτων Θέρμανσης, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και στους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το οικονομικό έτος 2017 είχε πωλήσεις της τάξης των 78 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 400.500 υπαλλήλους. Οι δραστηριότητες του ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Μobility Solutions, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικών Αγαθών καθώς και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτηρίων.

Ως Εταιρεία ηγέτης στον τομέα του Internet of Things, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία. Επιπλέον η Bosch διακρίνεται για την τεχνογνωσία της επάνω στους αισθητήρες, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες και διαθέτει και το δικό της IoT Cloud. Γενικά, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Bosch έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ποιότητα ζωής, παρέχοντας λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσφέρει «Τεχνολογία για τη ζωή» σε όλον τον κόσμο.

Τον Όμιλο Bosch αποτελούν η Robert Bosch GmbH και οι περίπου 450 θυγατρικές επιχειρήσεις σε 60 χώρες. Εάν συμπεριληφθούν οι αντιπροσωπείες και τα γραφεία πωλήσεων, τότε η Bosch εκπροσωπείται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η καινοτομία της Bosch αποτελεί τη βάση της μελλοντικής της ανάπτυξης. Η Bosch απασχολεί 62,500 υπαλλήλους στο τομέα της έρευνας σε 125 περιοχές της υφηλίου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942) με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής Ακριβείας και Ηλεκτρικής Μηχανολογίας”. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την επιχειρησιακή του ελευθερία. Έτσι η εταιρεία κάνει μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και πραγματοποιεί εκ των προτέρων σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της. Το 92% των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν στην οικογένεια Bosch και στη Robert Bosch GmbH.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε

www.bosch.com

www.iot.bosch.com

www.bosch-press.com

twitter.com/BoschPresse

www.linkedin.com/company/bosch-hellas

www.facebook.com/Bosch.Hellas/