Συστήματα θέρμανσης με μέλλον- Παρουσίαση νέων διασυνδεδεμένων προϊόντων από την Bosch

14/06/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Νέα προϊόντα παρουσίασε η Bosch Thermotechnology, στην διεθνή έκθεση ISH (International Sanitation and Heating) που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2017, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός του κλάδου παγκοσμίως, το οποίο διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στα διασυνδεδεμένα προϊόντα και λύσεις. Η Bosch Thermotechnology βασικός διαμορφωτής της τάσης προς τη συνδεσιμότητα, ενσωματώνει το Internet of Things (IoT) στη τεχνολογία της θέρμανσης και προσφέρει πολυάριθμες ψηφιακές λύσεις που απλοποιούν τη ζωή των εγκαταστατών και αυξάνουν την άνεση και την ευκολία των χρηστών.O Uwe Glock, πρόεδρος της Bosch Thermotechnology, άνοιξε τη συνέντευξη Τύπου στη Στουτγκάρδη, αναφερόμενος στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Thermotechnology το προηγούμενο έτος, η οποία έκλεισε με πωλήσεις 3,3 δισ. Ευρώ. Μετά την αναπροσαρμογή των συναλλαγματικών ισοτιμιών, αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 3,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Από το 2015, η Thermotechnology έχει παρατηρήσει οργανική ανάπτυξη 8%. "Ένας λόγος για την ισχυρή μας απόδοση είναι η αύξηση της ζήτησης για συστήματα θέρμανσης με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Με περίπου 290.000 συνδεόμενα προϊόντα που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, η Thermotechnology είναι ο κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων θέρμανσης, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την άνεση, την ενεργειακή απόδοση και την ποιότητα των υπηρεσιών", τόνισε ο κύριος Glock.

Συστήματα θέρμανσης με μέλλον

Η Bosch Thermotechnology με την Buderus, συνδέει την καινοτόμο τεχνολογία θέρμανσης με τις επιλογές που προσφέρει η ψηφιοποίηση.

Επιπλέον, η Buderus έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το νέο corporate design.

Νέος επίτοιχος λέβητας αερίου Logamax Plus GB172i

Η βραβευμένη γραμμή Buderus Titanium συνεχίζει να αναπτύσσεται και στην Ελληνική αγορά θέρμανσης, με την τελευταία άφιξη του Logamax Plus GB172i

ισχύος 24kW, το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο στα 30, 35 και 42kW. Αυτός ο υψηλής απόδοσης και ενεργειακής κλάσης Α επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης καλύπτει ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, από ένα διαμέρισμα μέχρι και μεγαλύτερες κατοικίες, καθώς και μικρής κλίμακας εμπορικούς χώρους.

Ο κορυφαίος βραβευμένος σχεδιασμός με το Titanium glass στην πρόσοψη, η τεχνολογία αιχμής ως προς την απόδοση και την αξιοπιστία, τα προηγμένα ηλεκτρονικά ελέγχου και η συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο συνθέτουν την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει αυτός που ζητάει έναν πραγματικά σύγχρονο και κορυφαίο επίτοιχο λέβητα αερίου.

Ο Logamax Plus GB172i μπορεί να συνδυαστεί με τον «έξυπνο» θερμοστάτη CT100 της Bosch προσφέροντας μία μοναδική και νέα εμπειρία στο χρήστη, με πλήρη έλεγχο και εποπτεία της θέρμανσης του σπιτιού από μία δωρεάν εφαρμογή στο κινητό και μία σειρά από δυνατότητες που βάζουν τη χρήση του συστήματος θέρμανσης στην εποχή του Internet of Things.