Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Εξασφαλίστε έγκαιρη ανίχνευση με την κάμερα DINION IP thermal 8000

 
 
 

Επαφές


Rania Theologitou
Τηλέφωνο +30 210 5701211

 

14/06/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 παρέχει έγκαιρη ανίχνευση συνδυάζοντας τη θερμική απεικόνιση με το Intelligent Video Analytics.

Εξαιρετική θερμική απόδοση

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει εξαιρετική θερμική απόδοση, με ενσωματωμένο το Intelligent Video Analytics και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι μια εύκολη αντικατάσταση για τη VOT-320 της Bosch. Η κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει επιλογή ανάλυσης: QVGA ή VGA. Η υψηλότερη ανάλυση και οι θερμικές δυνατότητες της κάμερας, προσφέρουν εξαιρετικές λεπτομέρειες στην απεικόνιση, διευκολύνοντας έτσι την ερμηνεία των πληροφοριών.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εξασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση σε αποστάσεις μέχρι 762μ. χάρη στον συνδυασμό θερμικής απεικόνισης και του Intelligent Video Analytics
  • Σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση (ανθεκτικό στη διάβρωση, που ικανοποιεί τη δοκιμή ομίχλης EN 50130-5, αντέχει έως 1000 ώρες υπό συνθήκες δοκιμής)
  • Προσφέρει επιλογή ανάλυσης: QVGA και VGA
  • Εύκολη αντικατάσταση της VOT-320

Θερμική απεικόνιση σε συνδυασμό με το Intelligent Video Analytics

Αυτό που κάνει την κάμερα DINION IP thermal 8000 τόσο ξεχωριστή είναι ο συνδυασμός της θερμικής απεικόνισης και του τυπικού Intelligent Video Analytics. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών καθιστά την κάμερα κατάλληλη για εφαρμογές υψίστης σημασίας που απαιτούν ανάλυση περιεχομένου βίντεο σε μεγαλύτερες αποστάσεις έως και 762μ. Το Intelligent Video Analytics έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, παρέχοντας μια υπερσύγχρονη λύση για την απόλυτη ανάλυση βίντεο. Έχει τη δυνατότητα ξεχωρίζει τα γνήσια γεγονότα από τους γνωστούς λανθασμένους «συναγερμούς», όπως απαιτητικά περιβάλλοντα ή εφαρμογές που απαιτούν ανάλυση περιεχομένου βίντεο σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Εφαρμογή

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει εξαιρετικές θερμικές επιδόσεις, ενσωματωμένο Intelligent Video Analytics και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Είναι ιδανικό για εφαρμογές υψίστης σημασίας, όπως η περιμετρική προστασία των αεροδρομίων, οι κρίσιμες υποδομές, τα κυβερνητικά κτίρια και οι γέφυρες που εξασφαλίζουν την έγκαιρη ανίχνευση σε περιβάλλοντα με περιορισμένη ορατότητα λόγω κακών συνθηκών φωτισμού, καπνού ή πλήρους σκοταδιού.

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 69 ατόμων ενώ ο Όμιλος Bosch στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 492 άτομα. Σύμφωνα με τα προσωρινά οικονομικά στοιχεία οι συνολικές πωλήσεις της για το 2017 ανήλθαν σε 43,3 εκατ. ευρώ και αν συμπεριληφθούν και οι θυγατρικές του ομίλου οι πωλήσεις φτάνουν τα 160,3 εκατ. ευρώ. Δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικών Εργαλείων, Συστημάτων Θέρμανσης, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και στους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το οικονομικό έτος 2017 είχε πωλήσεις της τάξης των 78 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 400.500 υπαλλήλους. Οι δραστηριότητες του ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Μobility Solutions, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικών Αγαθών καθώς και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτηρίων.

Ως Εταιρεία ηγέτης στον τομέα του Internet of Things, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία. Επιπλέον η Bosch διακρίνεται για την τεχνογνωσία της επάνω στους αισθητήρες, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες και διαθέτει και το δικό της IoT Cloud. Γενικά, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Bosch έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ποιότητα ζωής, παρέχοντας λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσφέρει «Τεχνολογία για τη ζωή» σε όλον τον κόσμο.

Τον Όμιλο Bosch αποτελούν η Robert Bosch GmbH και οι περίπου 450 θυγατρικές επιχειρήσεις σε 60 χώρες. Εάν συμπεριληφθούν οι αντιπροσωπείες και τα γραφεία πωλήσεων, τότε η Bosch εκπροσωπείται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η καινοτομία της Bosch αποτελεί τη βάση της μελλοντικής της ανάπτυξης. Η Bosch απασχολεί 62,500 υπαλλήλους στο τομέα της έρευνας σε 125 περιοχές της υφηλίου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942) με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής Ακριβείας και Ηλεκτρικής Μηχανολογίας”. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την επιχειρησιακή του ελευθερία. Έτσι η εταιρεία κάνει μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και πραγματοποιεί εκ των προτέρων σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της. Το 92% των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν στην οικογένεια Bosch και στη Robert Bosch GmbH.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε

www.bosch.com

www.iot.bosch.com

www.bosch-press.com

twitter.com/BoschPresse

www.linkedin.com/company/bosch-hellas

www.facebook.com/Bosch.Hellas/