Εξασφαλίστε έγκαιρη ανίχνευση με την κάμερα DINION IP thermal 8000

14/06/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 παρέχει έγκαιρη ανίχνευση συνδυάζοντας τη θερμική απεικόνιση με το Intelligent Video Analytics.

Εξαιρετική θερμική απόδοση

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει εξαιρετική θερμική απόδοση, με ενσωματωμένο το Intelligent Video Analytics και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι μια εύκολη αντικατάσταση για τη VOT-320 της Bosch. Η κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει επιλογή ανάλυσης: QVGA ή VGA. Η υψηλότερη ανάλυση και οι θερμικές δυνατότητες της κάμερας, προσφέρουν εξαιρετικές λεπτομέρειες στην απεικόνιση, διευκολύνοντας έτσι την ερμηνεία των πληροφοριών.

Βασικά χαρακτηριστικά

• Εξασφαλίζει την έγκαιρη ανίχνευση σε αποστάσεις μέχρι 762μ. χάρη στον συνδυασμό θερμικής απεικόνισης και του Intelligent Video Analytics
  • Σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση (ανθεκτικό στη διάβρωση, που ικανοποιεί τη δοκιμή ομίχλης EN 50130-5, αντέχει έως 1000 ώρες υπό συνθήκες δοκιμής)
  • Προσφέρει επιλογή ανάλυσης: QVGA και VGA
  • Εύκολη αντικατάσταση της VOT-320

Θερμική απεικόνιση σε συνδυασμό με το Intelligent Video Analytics

Αυτό που κάνει την κάμερα DINION IP thermal 8000 τόσο ξεχωριστή είναι ο συνδυασμός της θερμικής απεικόνισης και του τυπικού Intelligent Video Analytics. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών καθιστά την κάμερα κατάλληλη για εφαρμογές υψίστης σημασίας που απαιτούν ανάλυση περιεχομένου βίντεο σε μεγαλύτερες αποστάσεις έως και 762μ. Το Intelligent Video Analytics έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, παρέχοντας μια υπερσύγχρονη λύση για την απόλυτη ανάλυση βίντεο. Έχει τη δυνατότητα ξεχωρίζει τα γνήσια γεγονότα από τους γνωστούς λανθασμένους «συναγερμούς», όπως απαιτητικά περιβάλλοντα ή εφαρμογές που απαιτούν ανάλυση περιεχομένου βίντεο σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Εφαρμογή

Η θερμική κάμερα DINION IP 8000 προσφέρει εξαιρετικές θερμικές επιδόσεις, ενσωματωμένο Intelligent Video Analytics και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Είναι ιδανικό για εφαρμογές υψίστης σημασίας, όπως η περιμετρική προστασία των αεροδρομίων, οι κρίσιμες υποδομές, τα κυβερνητικά κτίρια και οι γέφυρες που εξασφαλίζουν την έγκαιρη ανίχνευση σε περιβάλλοντα με περιορισμένη ορατότητα λόγω κακών συνθηκών φωτισμού, καπνού ή πλήρους σκοταδιού.