Απομακρυσμένες υπηρεσίες της Bosch για τα συστήματα πυρανίχνευσης

24/07/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Το μέλλον των συστημάτων πυρασφάλειας

Η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όταν χρειάζεται να διαχειριστεί κανείς διαφορετικά συστήματα πυρανίχνευσης σε πολλές τοποθεσίες. Η Bosch είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της απρόσκοπτη υποστήριξη από απόσταση και βελτιωμένη απόδοση, μειώνοντας παράλληλα το κόστος συντήρησης και το υποστήριξης. Οι απομακρυσμένες υπηρεσίες της Bosch, βοηθούν στην ασφαλή και αποτελεσματική παρακολούθηση, υποστήριξη και συντήρηση του συστήματος πυρανίχνευσης.

Ποιες είναι οι προκλήσεις του σήμερα;

Η μετάβαση του τεχνικού στο σύστημα πυρανίχνευσης για να εκτελέσει τις όποιες εργασίες συντήρησης και επισκευής, κοστίζουν πολύτιμο χρόνο αλλά και πόρους. Το πιο σημαντικό στοιχείο αναφορικά με ένα σύστημα πυρασφάλειας είναι ότι δεν υπάρχει εγγυημένη διαφάνεια πληροφοριών πριν γίνει οπτικός έλεγχος εντός της εγκατάστασης.

Η πλήρης επισκόπηση της κατάστασης ενός συστήματος πυρανίχνευσης, είναι μια πραγματική πρόκληση κατά την διαδικασία της συντήρησης και όταν οι διαδικασίες συντήρησης εκτελούνται εντός των εγκαταστάσεων, διαρκούν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Τα απομακρυσμένα συστήματα απαιτούν άμεση πρόσβαση και η διαδικασία συλλογής δεδομένων διαρκεί πάρα πολύ. Αυτή η διαδικασία αποτελεί πρόκληση και για τον εγκαταστάτη αλλά και για τον τελικό πελάτη.

Ευφυείς λύσεις από τη Bosch

Πραγματική συνδεσιμότητα σημαίνει όχι μόνο άμεση συλλογή πληροφοριών, αλλά πολύ περισσότερο διαφοροποίηση των δεδομένων ανάλογα με το πού, το πότε και το πώς παραδίδονται οι πληροφορίες αυτές. Τα ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας της Bosch επιτρέπουν την έξυπνη πληροφόρηση σε κάθε επίπεδο των υποδομών των πελατών – στον εξοπλισμό τους, μέσω της μετάδοσης δεδομένων και μέσα στο λογισμικό διαχείρισης – ώστε ο πελάτης να μπορεί να μετατρέψει την έξυπνη διασύνδεση σε άμεση αντίδραση.

Απομακρυσμένη σύνδεση

Μια απομακρυσμένη σύνδεση χάρη στη βοήθεια του διαδικτύου μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ τις δραστηριότητες του εκάστοτε πελάτη:

• Ασφαλής απομακρυσμένη σύνδεση για προγραμματισμό, επισκευή και επίλυση προβλημάτων
  • Εύκολη ρύθμιση εντός 30 λεπτών
  • Ομαλή ενσωμάτωση στο Remote Programing Software
  • Αύξηση της εγκυρότητας των πληροφοριών και μείωση των άσκοπων μετακινήσεων των τεχνικών.

Απομακρυσμένη συντήρηση

Αποτελεσματική συντήρηση των μηχανημάτων μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής που παρακολουθεί το σύστημα πυρανίχνευσης:

• Πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα πυρανίχνευσης για προετοιμασία πριν την διαδικασία συντήρησης
  • Προετοιμασία λεπτομερούς αναφοράς συντήρησης στη διάρκεια της δοκιμής μέσω βελτιστοποιημένης εφαρμογής για tablet
  • Δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το σύστημα, ακόμα κι όταν αυτό βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης
  • Εύκολα και κατανοητά δεδομένα του συστήματος
  • Αποθήκευση ιστορικού συντήρησης στην πύλη απομακρυσμένων υπηρεσιών

Αύξηση της απόδοσης τουλάχιστον κατά 25% σε κάθε εργασία συντήρησης.

Απομακρυσμένη ειδοποίηση

Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, που αποστέλλονται και στον εγκαταστάτη αλλά και στον τελικό χρήστη, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας.

• Τα σφάλματα και οι συναγερμοί μεταδίδονται αυτόματα σε κινητές συσκευές μέσω SMS και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Εύκολη διαχείριση χρηστών: ορισμός ρόλων για τον κάθε αρμόδιο

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι τελικοί χρήστες αποκτούν διαφάνεια και οι εγκαταστάτες συντηρούν τα συστήματα τους αποτελεσματικότερα.