Condens 7000i W: Ο νέος λέβητας της Bosch.

08/11/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Όταν απόδοση και αισθητική ισορροπούν στον ίδιο χώρο

H Bosch ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στους επίτοιχους λέβητες αερίου συμπύκνωσης, παρουσιάζοντας τον νέο Condens 7000i W. Ο Condens 7000i W απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους καταναλωτές που επιθυμούν αφενός καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης και αφετέρου ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας, μειώνοντας παράλληλα τους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

Χάρη στην κλίμακα διαμόρφωσης ισχύος έως και 1:8, ο Condens 7000i W προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών σχετικά με την θέρμανση του χώρου τους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του λέβητα είναι αναμφισβήτητα η δυνατότητα χρήσης αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας για την βελτιστοποίηση της θέρμανσης ή τη δυνατότητα ελέγχου ηλιακού θερμικού συστήματος.

Ο Condens 7000i W διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με παροχή ζεστού νερού χρήσης (ZNX) ή σε συνδυασμό με εξωτερικό boiler. Πέραν της χρηστικότητάς του, ο συγκεκριμένος λέβητας αερίου διαθέτει επαναστατικό σχεδιασμό και κομψή πρόσοψη από γυαλί σε λευκό χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος λέβητας μπορεί εύκολα να λειτουργήσει μέσω της εφαρμογής Bosch Control, καθώς είναι συμβατός με τον «έξυπνο» θερμοστάτη CT100, ο οποίος παρέχει στον χρήστη, τη δυνατότητα να ελέγξει τη θέρμανση του σπιτιού του εξ’ αποστάσεως, μέσω κινητού ή tablet.

Μέσω του Condens 7000i W που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2017, ανοίγεται μια νέα εποχή στον τρόπο ελέγχου της θερμοκρασίας του σπιτιού μας.