Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Bosch προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εργασία στο σπίτι.

 
 
 

Επαφές


Rania Theologitou
Τηλέφωνο +30 210 5701211

 

08/11/2017 | Ελλάδας | Εταιρικά νέα

Ηλεκτρικά εργαλεία υπάρχουν πολλά! Ποια όμως είναι τα κατάλληλα για κάθε εργασία στο σπίτι; Στην Bosch συγκεντρώσαμε όλες τις μικρές εργασίες επισκευής που μπορεί να προκύψουν και σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε αμέσως μια μεγάλη παλέτα εργαλείων.

Ας ξεκινήσουμε όμως με μια από τις πιο συνηθισμένες εργασίες, αυτήν του τρυπήματος. Για τα πρώτα σας βήματα, αρκεί μόνο ένα κρουστικό δράπανο. Ένα κρουστικό δράπανο τρυπά σε ξύλο και μέταλλο και – με ενεργοποιημένο τον κρουστικό μηχανισμό – τρυπά και σε δομικά υλικά τοίχου. Σας συνιστούμε ένα δράπανο με δύο ταχύτητες. Η πρώτη ταχύτητα προσφέρει αρκετή δύναμη για τα χοντρά τρυπάνια και για το βίδωμα μεγάλων βιδών, ενώ η δεύτερη ταχύτητα χρησιμεύει για το τρύπημα με τρυπάνια μικρότερης διαμέτρου.

Εάν τώρα στο σπίτι σας υπάρχουν πολλοί τσιμεντένιοι τοίχοι, χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα μικρό περιστροφικό πιστολέτο. Αυτό έχει την ικανότητα να τρυπά κρουστικά σχεδόν από μόνο του μέσα στο σκληρό μπετόν. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε κατά την αγορά, το περιστροφικό πιστολέτο να έχει μια αναστολή περιστροφής, για να μπορείτε να εκτελείτε και εργασίες καλεμίσματος.

Η αμέσως πιο συνήθης εργασία μετά από αυτήν του τρυπήματος είναι το γρήγορο βίδωμα και ξεβίδωμα των βιδών. Γι’ αυτήν την εργασία ενδείκνυται να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι μπαταρίας. Αν θέλετε πάλι το βίδωμα να είναι ισχυρό και σταθερό, – π.χ. για τη συναρμολόγηση συσκευών ή για την κατασκευή επίπλων, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.

Τέλος αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε στο σπίτι σας ένα ηλεκτρικό πριόνι πολλαπλής χρήσης, προκειμένου να κόβετε διάφορα υλικά, τότε αυτό που ψάχνετε είναι η σέγα. Η σέγα πριονίζει ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο όπως μοριοσανίδες, καθώς και συνθετικά υλικά και μέταλλα. Επιπλέον μπορείτε αντί της πριονολάμας να τοποθετήσετε μια ειδική λάμα για να κόψετε μαλακά υλικά, όπως ύφασμα, δέρμα και μονωτικά υλικά.

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η παρουσία της καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 69 ατόμων ενώ ο Όμιλος Bosch στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 492 άτομα. Σύμφωνα με τα προσωρινά οικονομικά στοιχεία οι συνολικές πωλήσεις της για το 2017 ανήλθαν σε 43,3 εκατ. ευρώ και αν συμπεριληφθούν και οι θυγατρικές του ομίλου οι πωλήσεις φτάνουν τα 160,3 εκατ. ευρώ. Δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικών Εργαλείων, Συστημάτων Θέρμανσης, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και στους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το οικονομικό έτος 2017 είχε πωλήσεις της τάξης των 78 δις ευρώ και απασχολούσε περίπου 400.500 υπαλλήλους. Οι δραστηριότητες του ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Μobility Solutions, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικών Αγαθών καθώς και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτηρίων.

Ως Εταιρεία ηγέτης στον τομέα του Internet of Things, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία. Επιπλέον η Bosch διακρίνεται για την τεχνογνωσία της επάνω στους αισθητήρες, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες και διαθέτει και το δικό της IoT Cloud. Γενικά, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Ομίλου Bosch έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ποιότητα ζωής, παρέχοντας λύσεις τόσο καινοτόμες όσο και επωφελείς. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσφέρει «Τεχνολογία για τη ζωή» σε όλον τον κόσμο.

Τον Όμιλο Bosch αποτελούν η Robert Bosch GmbH και οι περίπου 450 θυγατρικές επιχειρήσεις σε 60 χώρες. Εάν συμπεριληφθούν οι αντιπροσωπείες και τα γραφεία πωλήσεων, τότε η Bosch εκπροσωπείται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η καινοτομία της Bosch αποτελεί τη βάση της μελλοντικής της ανάπτυξης. Η Bosch απασχολεί 62,500 υπαλλήλους στο τομέα της έρευνας σε 125 περιοχές της υφηλίου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942) με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής Ακριβείας και Ηλεκτρικής Μηχανολογίας”. Η ειδική ιδιοκτησιακή δομή του Ομίλου Bosch εγγυάται την επιχειρησιακή του ελευθερία. Έτσι η εταιρεία κάνει μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και πραγματοποιεί εκ των προτέρων σημαντικές επενδύσεις οι οποίες διασφαλίζουν το μέλλον της. Το 92% των μετοχών της Robert Bosch GmbH ανήκουν στο κοινωφελές ίδρυμα Robert Bosch Stiftung. Οι επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρείας γίνονται από την Robert Bosch Industrietreuhand KG. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν στην οικογένεια Bosch και στη Robert Bosch GmbH.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε

www.bosch.com

www.iot.bosch.com

www.bosch-press.com

twitter.com/BoschPresse

www.linkedin.com/company/bosch-hellas

www.facebook.com/Bosch.Hellas/