Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Bosch Car Service

Συνεργεία αυτοκινήτων Bosch Car Service: Το δικό σας συνεργείο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αυτο

Στα συνεργεία Bosch Car Service, οι οδηγοί επωφελούνται από την τεχνογνωσία στην αυτοκίνηση, η οποία ξεπερνά τα 100 χρόνια, από τις τελευταίες καινοτομίες και την στενή συνεργασία με όλους σχεδόν τους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Ο ηγέτης στην τεχνολογία αυτοκίνησης

Η Bosch είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής γνήσιου εξοπλισμού και προμηθευτής τεχνολογίας παγκοσμίως. Φροντίζουμε διαρκώς ώστε τα συνεργεία Bosch Car Service - και το αυτοκίνητό σας - να επωφελούνται από αυτήν την εμπειρία.

Η ιδανική τεχνική υποστήριξη της Bosch για τα πάντα

Πραγματοποιούμε επίσημες επιθεωρήσεις και ελέγχους εκπομπών καυσαερίων, διεξοδικούς ελέγχους οχημάτων, επαγγελματικές αλλαγές λαδιών, περιοδικούς ελέγχους οχημάτων για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και όλα τα μοντέλα. Όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται σε αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή. Είτε απαιτείται service στα μηχανικά μέρη του οχήματος, στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα, στα συστήματα ανάφλεξης, στην τεχνολογία diesel, τον κλιματισμό ή στις συσκευές επικοινωνίας, εμείς σας προσφέρουμε πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες συντήρησης, εγκατάστασης και επισκευής.

Το σωστό εξάρτημα σε κορυφαία ποιότητα

Χρειάζεστε ανταλλακτικά ή εξαρτήματα για το αυτοκίνητό σας; Στα συνεργεία αυτοκινήτων Bosch Car Service, θα βρείτε τα πάντα για την αντικατάσταση ή την αναβάθμιση μερών του αυτοκινήτου σας με την ποιότητα του γνήσιου κατασκευαστή. Από μίζες και μπουζί μέχρι συστήματα συναγερμού, συμπληρωματικά θερμαντικά συστήματα και car entertainment.

Εξαιρετικές υπηρεσίες παγκοσμίως

Οι λογικές τιμές, η αξιοπιστία και η πρώτης τάξεως ποιότητα είναι αυτονόητα. Τα συνεργεία Bosch Car Service θα σας δώσουν ακόμα περισσότερα. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, προσφέρουμε 24-ωρη υποδοχή των οχημάτων, οικονομικούς διακανονισμούς, πλήρως αναλυτικό βιβλιάριο συντήρησης και αυτοκίνητα αντικατάστασης. Όλα αυτά διατίθενται σε περίπου 16.000 συνεργεία Bosch Car Service σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως – περισσότερα από 900 μόνο στη Γερμανία.

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, πάντα υπάρχει ένα Bosch Car Service για σας. Με εξαιρετικές υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας.