Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Συχνά στο υπόβαθρο, αλλά πάντα απαραίτητα

Safe, convenient, smooth:

Bosch technology can be found all over the world

Κανείς δεν θα εκπλαγεί αν ακούσει ότι η τεχνολογία της Bosch κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή, πιο οικολογική και πιο οικονομική για κάθε σχεδόν όχημα. Εξάλλου, η Bosch είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού οχημάτων παγκοσμίως. Σε πολύ ακόμα κόσμο, η Bosch είναι επίσης γνωστή για τα ηλεκτρικά τρυπάνια της ή τα ψυγεία της.

Ωστόσο, οι προηγμένης τεχνολογίας λύσεις της Bosch παρέχουν ασφάλεια και ευκολία ακόμα και εκεί που κανείς δεν φαντάζεται. Για να δώσουμε μερικά παραδείγματα: τα μηχανήματα που υποστηρίζονται με λύσεις ελέγχου και οδήγησης της θυγατρικής Bosch Rexroth της Bosch γεμίζουν τα βάζα της μαρμελάδας που καταλήγουν στο πρωινό τραπέζι μας, ή εκτυπώνουν την καθημερινή εφημερίδα μας. Η τεχνολογία συσκευασιών της Bosch εξασφαλίζει ότι πολλά φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα τροφίμων συσκευάζονται σε ασηπτικές συσκευασίες με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Τα αποδοτικά συστήματα θέρμανσης της Bosch διατηρούν τα σπίτια μας ζεστά και το νερό οικιακής χρήσης καυτό. Σε μεγάλες εκδηλώσεις και σε κτίρια, η εξελιγμένη τεχνολογία ασφαλείας και κτιρίων της Bosch υποστηρίζει τα συστήματα ήχου και προστατεύει τους επισκέπτες από τυχόν κινδύνους.

Και τέλος, έρχονται τα πολλά οικολογικά προϊόντα της Bosch, όπως τα συστήματα μετάδοσης κίνησης των ανεμογεννητριών, οι ηλιακές κυψέλες και μονάδες, ή η τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου για τα αυτοκίνητα – μια μικρή συνεισφορά στη διαφύλαξη των ενεργειακών πόρων καυσίμων.

Και όπως δείχνουν τα παραπάνω παραδείγματα, η τεχνολογία της Bosch σημαίνει ασφάλεια και απρόσκοπτη λειτουργία σε πολλές διάσημες τοποθεσίες και γνωστές εκδηλώσεις. Βοηθητική, αλλά πάντα αναντικατάστατη.