Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Στα βήματα του Robert Bosch

Στα βήματα του Robert Bosch
 

Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία ως ο δημιουργός μιας επιτυχημένης παγκόσμιας τεχνολογίας και ως ιδρυτής μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών είχε μια αρχή που τον καθοδηγούσε από την πρώτη κιόλας νεότητά του: «Να μην ξεχνάτε ποτέ την ανθρωπιά σας και να σέβεστε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στις συναλλαγές σας με τους άλλους.» Παρά την ενθουσιώδη φύση του ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία και επιχειρηματίας, ενδιαφερόταν περισσότερο για τον άνθρωπο και η ηγετική του ιδιότητα ήταν το δυνατότερό του σημείο.

Σχεδόν 70 χρόνια μετά το θάνατό του, το πνεύμα του Robert Bosch παραμένει ζωντανό στην εταιρεία και στο ίδρυμα που φέρουν το όνομά του. Αν και δεν παρέδωσε στους συνεχιστές του κάποιο μοντέλο αυστηρών κανόνων, η ισχυρή του προσωπικότητα διασφάλισε τη δύναμη της επιρροής του μέχρι και σήμερα. Ο Robert Bosch αποτελεί πρότυπο ακριβώς επειδή δεν ήταν τέλειος. Ήταν ωστόσο δυνατός και κάποιες φορές δύσκολος ως χαρακτήρας, ενώ ενέπνεε μεγάλο σεβασμό αλλά και προκαλούσε έντονες αντιδράσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, ήταν μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα και όλοι γνώριζαν ότι μελετούσε προσεκτικά τις κινήσεις του και πάντα κρατούσε το λόγο του.