Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

IXO Έτοιμοι και φύγαμε!

IXO Έτοιμοι και φύγαμε!
 

Ρίξτε φως στην υπόθεση

Η λυχνία εργασίας LED στο ΙΧΟ σάς επιτρέπει την εργασία σε σκοτεινούς χώρους. Ενεργοποιείται αυτόματα όταν το κατσαβίδι βρίσκεται σε χρήση. Λυχνίες LED στην κορυφή του μικρού αυτού κατσαβιδιού δείχνουν την κατεύθυνση περιστροφής (δεξιόστροφα-αριστερόστροφα) και προειδοποιούν όταν η εναπομένουσα ενέργεια είναι μικρότερη του 30 τοις εκατό. Ακόμα και η πιο δυνατή επαναφορτιζόμενη μπαταρία πρέπει να φορτιστεί κάποια στιγμή.

 

Όπως και ο προκάτοχός του, το νέο ΙΧΟ διαθέτει την καινοτόμο τεχνολογία επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου. Αυτό το κάνει μικρό, εύχρηστο, ελαφρύ και μικρών διαστάσεων. Έχει περίπου 50% μικρότερο βάρος και όγκο από τα συνηθισμένα επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια.

 

Τόσο αυτόνομο, όσο και ένα κινητό τηλέφωνο

Το νέο καλώδιο φόρτισης, το οποίο περιλαμβάνεται ως αξεσουάρ, καθιστά τη βάση φόρτισης περιττή. Έτσι το ΙΧΟ μπορεί να φορτιστεί ανά πάσα στιγμή, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπου και όταν θέλετε - ακόμα και από τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Είναι ιδανικό για τα μαστορέματά σας, όπου πάντα χρειάζεται ένα αξιόπιστο εργαλείο.

 

Η μεγάλη αυτονομία είναι το δυνατό του σημείο

Το ΙΧΟ παρουσιάζει ιδιαίτερα μικρά ποσοστά αυτοεκφόρτισης. Ακόμα και μετά την πάροδο ενός ολόκληρου χρόνου, η αποθηκευμένη ενέργεια συνεχίζει να είναι διαθέσιμη στο μεγαλύτερο μέρος της.

 

Εύχρηστο στο χειρισμό του

Το νέο ΙΧΟ είναι ακόμα πιο εργονομικό: Η γωνία λαβής έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να μπορείτε να φτάνετε σε οποιαδήποτε γωνία. Έχουν επίσης βελτιωθεί τα κουμπιά λειτουργίας on/off και αλλαγής της κατεύθυνσης περιστροφής, ώστε η χρήση του να είναι ακόμα πιο εύκολη.

 

Το Αγαπημένο της Ευρώπης

Το ΙΧΟ είναι το πιο διαδεδομένο εργαλείο στην Ευρώπη,σε άντρες και γυναίκες. Με το νέο ΙΧΟ, η Bosch παρουσιάζει ένα φορητό μοντέλο του επιτυχημένου αυτού προϊόντος.