Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Automotive Aftermarket

Automotive Aftermarket
Globe

Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Στο τμήμα της Τεχνολογίας οχημάτων, το Automotive Aftermarket διαχειρίζεται την τροφοδοσία, τη διακίνηση, και τις πωλήσεις ανταλλακτικών οχημάτων και προϊόντων της Bosch για εκ των υστέρων τοποθέτηση. Επιπλέον, διατίθενται υπηρεσίες πελατών για προϊόντα και συστήματα οχημάτων. Τα κεντρικά του Automotive Aftermarket της Bosch βρίσκονται στην Καρλσρούη όπως και το κύριο κέντρο διανομής του.

Ο βασικός ρόλος του κέντρου διανομής είναι η τροφοδοσία των πελατών της Bosch – σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται κατασκευαστές οχημάτων, έμποροι και τα συνεργεία – με μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, που αποστέλλονται από την Καρλσρούη σε πάνω από 140 χώρες. Το τμήμα διαχειρίζεται επίσης 24 αποθήκες σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 10.000 συνεργάτες σε 140 χώρες, όπως και ένα παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης, διασφαλίζουν ότι περίπου 450.000 ανταλλακτικά θα φθάσουν στους πελάτες τους γρήγορα και έγκαιρα.

Στον τομέα του εξοπλισμού συνεργείων, το AA παρέχει τεχνολογία ελέγχου και επισκευής, λογισμικό διάγνωσης, εκπαίδευση και υπηρεσίες πληροφόρησης.

Το τμήμα είναι επίσης αρμόδιο για το δίκτυο συνεργείων αυτοκινήτων "Bosch Car Service", τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη αλυσίδα συνεργείων στον κόσμο, με περίπου 15.000 συνεργεία.
Επιπλέον, το AA είναι αρμόδιο για πάνω από 500 συνεργάτες "AutoCrew".