Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Τεχνολογία κίνησης και ελέγχου

Τεχνολογία μηχανισμών κίνησης και ελέγχου

Προς τις σελίδες προϊόντων της θυγατρικής μας εταιρείας

Η Bosch Rexroth αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως ειδικούς σε τεχνολογίες κίνησης και ελέγχου. Χρησιμοποιώντας το εταιρικό όνομα Rexroth, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει στους πελάτες της εξατομικευμένες λύσεις αυτοματισμού που απευθύνονται σε εφαρμογές αυτοκινούμενων οχημάτων, βιομηχανικών αυτοματισμών καθώς και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το τμήμα αποτελεί την πρωταρχική επιλογή προμηθευτή για πάνω από 500.000 πελάτες που αναζητούν υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά, υδραυλικά, πνευματικά και μηχατρονικά (Μηχατρονική: Μηχανολογία+Ηλεκτρονική+Πληροφορική) εξαρτήματα και συστήματα. Σε πάνω από 80 χώρες, η Rexroth είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες της, υποστηρίζοντας την κατασκευή των μηχανημάτων τους, έτσι ώστε να κατοχυρώνει την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στη λογική χρήση των φυσικών πηγών.

Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας είναι η βάση για τις καινοτόμες λύσεις που εφαρμόζονται στην κατασκευή, είτε των εξαρτημάτων είτε των προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη, συστημάτων. Καθώς η Rexroth προσφέρει μια πλήρη γκάμα συστημάτων και προϊόντων αυτοματισμού για την κίνηση και τον έλεγχο, η παροχή τεχνοοικονομικών συμβουλών προς τους πελάτες της είναι πλήρης και άρτια με αποτέλεσμα την επιλογή της καταλληλότερης λύσης για το εκάστοτε έργο. Οι τεχνολογίες της Rexroth χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Ως συνεργάτης απαιτητικών συστημάτων, πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής λύσεων αυτοματισμών, η Rexroth διαθέτει έναν πλούτο τεχνογνωσίας σε πάνω από 30 βιομηχανικούς τομείς. Η περιεκτική προσφορά υπηρεσιών θεμελιώνει την ηγετική θέση της Rexroth παγκοσμίως ως συνεργάτης των κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων αυτοματισμού.

Η Bosch Rexroth ανήκει στον Όμιλο της Βosch. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 μέσω της συνένωσης της Bosch Automationstechnik και της Mannesmann Rexroth. Η επιχειρηματική παράδοση και των δύο εταιρειών συνεχίζεται πλέον υπό την ίδια στέγη. Στην περίπτωση της οικογένειας της Rexroth, αυτή η παράδοση ξεκινά από το 1795 και όσον αφορά στην Bosch, ξεκινά το 1886.