Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Οικιακές συσκευές

Οικιακές συσκευές
Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Με τη μεγάλη γκάμα αξιόπιστων, μεγάλης διάρκειας ζωής προϊόντων, η Robert Bosch Hausgeräte GmbH διευκολύνει τους ανθρώπους στο νοικοκυριό τους. Αυτή η έντονη επικέντρωση στην ευκολία χρήσης και τις ανάγκες του καταναλωτή, κατέστησαν την Bosch έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών στην Ευρώπη.

Για να διασφαλίσει ότι θα μπορεί και στο μέλλον να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών, η Robert Bosch Hausgeräte GmbH προωθεί την ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών. Η επιδίωξη της ποιότητας και της τελειότητας δεν αντανακλάται μόνο στην αποδεδειγμένη λειτουργικότητα των συσκευών και τη δυναμική τεχνολογία, αλλά και στον σχεδιασμό των προϊόντων που έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα με βραβεύσεις. Ο σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο και τη φύση υπάρχει ως εταιρική αρχή από την ίδρυση της εταιρείας και αποτυπώνεται στα προϊόντα και τις διαδικασίες της εταιρείας που είναι αποδοτικά από την άποψη της ενέργειας, διατηρούν τις πηγές και προωθούν την αειφορία.

Ποιότητα

Οι οικιακές συσκευές της Bosch ικανοποιούν τα πλέον αυστηρά πρότυπα απόδοσης και προσφέρουν μέγιστη άνεση για τον χρήστη. Η φιλοσοφία των προϊόντων της Bosch χαρακτηρίζεται από άριστο στιλ και αξία που διαρκεί. Η πρώτης τάξης ποιότητα γίνεται αντιληπτή τόσο από τα πολύτιμα υλικά όσο και από την ορατή ποιότητα κατασκευής τους.

Τεχνική εξειδίκευση

Η εμπειρία και το πρωτοποριακό πνεύμα της Bosch, αυτής της μεγάλης μάρκας εφευρετών, διασφαλίζει άριστη τεχνική ανάπτυξη και τη δυνατότητα συνδυασμού δοκιμασμένων και νέων τεχνολογιών. Έτσι η Bosch προσφέρει ολοκληρωμένες, τελειοποιημένες λύσεις που είναι προσανατολισμένες στις ανάγκες των ανθρώπων και διαθέτουν μέγιστα οφέλη για τον χρήστη ώστε να επιτυγχάνεται μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ποιότητα ζωής

Οι συσκευές της Bosch κάνουν την καθημερινότητα και τις εργασίες στο σπίτι ακόμη πιο απολαυστικές, καθώς αναλαμβάνουν αυτές το δύσκολο έργο, κάνοντας την καθημερινή ζωή πιο ποιοτική.

Ευθύνη

Η Bosch ενεργεί βάσει σαφώς καθορισμένων αρχών, που ισχύουν μακροπρόθεσμα και συνεπώς αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ακόμη και στις εποχές που όλα αλλάζουν γρήγορα. Η Bosch θεωρεί την ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους, την κοινωνία και το περιβάλλον ως σημαντική αρχή προσανατολισμού και συνεπώς ως θεμέλιο για τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών.