Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Ηλεκτρικά εργαλεία

Ηλεκτρικά εργαλεία

Το τμήμα Ηλεκτρικών εργαλείων του Ομίλου Bosch είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στα φορητά ηλεκτρικά εργαλεία όπως και στα αξεσουάρ για ηλεκτρικά εργαλεία. To 2014, περίπου 19.000 συνεργάτες ανέβασαν τις πωλήσεις σε 4.2 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 85 τοις εκατό προήλθαν από χώρες εκτός Γερμανίας. Με μάρκες όπως Bosch, Skil, και Dremel, το τμήμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη δύναμη καινοτομίας.

Οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας είναι η δύναμη και η επιμονή στην καινοτομία: Το 2014 , γύρω στο 35 τοις εκατό των πωλήσεων των ηλεκτρικών εργαλείων της Bosch επιτεύχθηκε με προϊόντα που υπήρχαν στην αγορά μόλις δύο χρόνια. Το 2015, η Βοsch θα λανσάρει πάνω από 100 νέα προϊόντα στην αγορά της Γερμανίας, στους επιχειρηματικούς τομείς ηλεκτρικά εργαλεία, αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλεία μέτρησης και εργαλεία κήπου.