Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας
Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Τα συστήματα ασφαλείας της Bosch είναι ο καλύτερος συνεργάτης για ανάγκες ασφαλείας και επικοινωνίας: Το τμήμα συστημάτων ασφαλείας της Bosch παράγει προϊόντα σε όλο τον κόσμο, παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και προσφέρει υπηρεσίες για τη διαχείριση των επιχειρήσεών τους.

Η γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει:

  • Συστήματα παρακολούθησης βίντεο, βίντεο μέσω IP, έξυπνη ανάλυση βίντεο, βίντεο για χρήση σε ακραίες συνθήκες
  • Συστήματα συναγερμού παραβιάσεων
  • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
  • Συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς
  • Συστήματα δημόσιων φωνητικών ανακοινώσεων και εκκένωσης
  • Συστήματα διαχείρισης
  • Επαγγελματικά συστήματα ήχου
  • Συστήματα συνεδρίων

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Bosch δεν προσφέρει μόνο μια πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων, αλλά και ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής συνεργασίας για μελετητές, υπευθύνους ολοκλήρωσης συστημάτων, υπευθύνους εγκατάστασης, χονδρεμπόρους και κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού. Με τη διεθνή και τοπική της παρουσία, η Bosch είναι πάντα κοντά στους πελάτες της όπου και αν είναι και εγγυάται ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών παγκοσμίως.

Στη Γερμανία και την Ολλανδία, η μονάδα της Bosch "Building Security" παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας. Εκτός από τις συμβατικές υπηρεσίες τεχνολογίας κτηρίου, η μονάδα "Building Security" παρέχει υπηρεσίες όπως μελέτη, χρηματοδότηση, συναρμολόγηση και συντήρηση όπως και διαχείριση συστημάτων ασφαλείας.

Για άλλες επιλεγμένες χώρες, η Βosch προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για πρότζεκτ μεγάλης κλίμακας, από τη μελέτη μέχρι την προετοιμασία του διαγωνισμού. Η υλοποίηση πραγματοποιείται από έναν έμπειρο υπεύθυνο ολοκλήρωσης συστημάτων.