Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Τεχνολογία θέρμανσης

Τεχνολογία θερμότητας
Τεχνολογία θέρμανσης

Προς τις σελίδες των προϊόντων της εταιρείας μας

Η θυγατρική του Ομίλου μας, Bosch Thermotechnik GmbH, είναι ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής προϊόντων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Παρέχοντας άνεση σε εσωτερικούς χώρους χάρη στην ενεργειακά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση και στις λύσεις ζεστού νερού χρήσης, η Bosch Thermotechnik επικεντρώνεται στην αειφόρο ανάπτυξη, στην ευελιξία των συστημάτων και τη φιλικότητα προς τον χρήστη για ακόμη μεγαλύτερο όφελος των πελατών μας.

Η Bosch Thermotechnik ενσωματώνει διεθνή και τοπικά brands της τεχνολογίας θέρμανσης, όπως είναι η Bosch, η Buderus και η Junkers. Με μια γκάμα που περιλαμβάνει από επιδαπέδιους και επιτοίχιους λέβητες μέχρι αντλίες θερμότητας, από ηλιακά συστήματα μέχρι λέβητες στερεού καυσίμου, από εγκαταστάσεις συμπαραγωγής μέχρι βιομηχανικούς λέβητες η Bosch Thermotechnik προσφέρει συστήματα κορυφαίας ενεργειακής απόδοσης και φιλικότητας με το περιβάλλον.