Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι μάρκες μας

Ο Όμιλος Bosch είναι μια διεθνή πρωτοπόρα επιχείρηση τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών και χωρίζεται σε τέσσερις τομείς, στoν τομέα του Mobility Solutions, στη βιομηχανική τεχνολογία, στα καταναλωτικά αγαθά και στην τεχνολογία ενέργειας και κτιρίων. Ο στόχος του Ομίλου Bosch είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσω καινοτόμων, επωφελών λύσεων. Εκτός από τη μάρκα Bosch ο Όμιλος Bosch περιλαμβάνει και άλλες μάρκες, οι οποίες ειδικεύονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών τους. Ποιες ειδικές μάρκες του Ομίλου Bosch υποστηρίζουν επίσης την καθημερινή σας ζωή, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω επισκόπηση.

Η παραδοσιακή μάρκα BEISSBARTH που ιδρύθηκε το 1899 στο Μόναχο, κατασκευάζει όργανα μέτρησης ακριβείας για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τα συνεργεία τους σ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τις βασικές αρμοδιότητες, Ευθυγράμμιση τροχών και Έλεγχος φρένων / Γραμμές επιθεώρησης, η Beissbarth προσφέρει επίσης συσκευές τοποθέτησης ελαστικών, μηχανές ζυγοστάθμισης τροχών, συσκευές σέρβις κλιματιστικών και ανυψωτικές ράμπες.

Beissbarth

Το δίκτυο Bosch Car Service αντιπροσωπεύεται σε 150 χώρες με περίπου 13.000 συνεργεία. Ως συνεργείο για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων οι ειδικοί του Bosch Car Service γνωρίζουν πολύ καλά τη σύγχρονη τεχνολογία του αυτοκινήτου και φροντίζουν για την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Γι’ αυτό η υπόσχεση που σας δίνουμε είναι - «Για το αυτοκίνητό σας κάνουμε τα πάντα».

Bosch Car Service

Bosch Diesel Center

Το Bosch Diesel Center είναι ένας εξειδικευμένος παροχέας υπηρεσιών για συνεργεία, στόλους οχημάτων και ιδιωτικούς συνεργάτες, ο οποίος προσφέρει επαγγελματικές λύσεις όσον αφορά το διαγνωστικό έλεγχο, την επισκευή και τη συντήρηση όλων των συστημάτων ψεκασμού και εξαρτημάτων diesel της Bosch. Το δίκτυο Bosch Diesel που μετρά σήμερα περίπου 3.400 αποκλειστικούς συνεργάτες παγκοσμίως, διαθέτει μια εξαιρετική φήμη ως κέντρo κορυφαίας ποιότητας στην επισκευή και συντήρηση κινητήρων diesel.

Bosch Diesel Center

Η μάρκα Rexroth με δραστηριότητα σ’ όλο τον κόσμο χαρακτηρίζεται για την οικονομική, ακριβή, ασφαλή και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία κίνησης και ελέγχου. Καινοτομικά στοιχεία, λύσεις συστήματος προσαρμοσμένες ακριβώς στις εκάστοτε ανάγκες και παροχές υπηρεσιών κινούν μηχανές και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους. Με το συνδυασμό από τις παγκόσμιες εμπειρίες εφαρμογής στους τομείς της αγοράς που αφορούν Κινητές εφαρμογές, Κατασκευή εγκαταστάσεων και Μηχανοτεχνία, Αυτοματισμός εργοστασίων καθώς και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προκύπτουν για τον πελάτη προσφορές από ένα χέρι.

Bosch Rexroth

Η διεθνής μάρκα θέρμανσης Buderus προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις συστήματος στην τεχνολογία θέρμανσης, αερισμού και ψύξης για εφαρμογές στον ιδιωτικό τομέα μέχρι και λύσεις στον εμπορικό τομέα.

Buderus

Η διεθνώς δραστηριοποιούμενη μάρκα CST/berger χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία στη μέτρηση. Τα προϊόντα είναι στο σημερινό επίπεδο της τεχνολογίας σε σχέση με τη στιβαρότητα και έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον.

CST/berger

Το CoremanNet είναι μια βιομηχανική λύση λογισμικού για μια διαρθρωμένη, διαφανή και απλή ανακύκλωση των μεταχειρισμένων εξαρτημάτων και πρώτων υλών.

Το CoremanNet καθιστά έτσι σε όλη την Ευρώπη δυνατή την ανακύκλωση των εξαρτημάτων των αυτοκινήτων και δημιουργεί με αυτό τον τρόπο επίσης τη βάση για την οικονομική χρήση των πόρων του περιβάλλοντός μας.

CoremanNet

Η διεθνής μάρκα Dremel προσφέρει το εργαλείο, την τεχνογνωσία και την Κοινότητα. Με την προσέγγιση για "life and home solutions" η Dremel προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, που είναι ευκολόχρηστα, ελαφρά, συμπαγή, ακριβή και γρήγορα.

Dremel

H Dynacord είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών συστημάτων ήχου στην Ευρώπη. Η σειρά προϊόντων της περιλαμβάνει ηχεία, ενισχυτές, ψηφιακή επεξεργασία σήματος και μίκτες. Τα προϊόντα της Dynacord αποτελούν κορυφαίας ποιότητας επιλογή για κινητές εφαρμογές ήχου καθώς και για συναυλιακές και άλλες μόνιμες ηχητικές εγκαταστάσεις.

Dynacord

Η Electro-Voice κατασκευάζει κορυφαία στην κατηγορία τους προϊόντα επαγγελματικού ήχου, μεταξύ των οποίων ηχεία, μικρόφωνα και ηλεκτρονικά. Οι λύσεις της χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για χώρους όπως στάδια και ναοί και περιλαμβάνουν φορητές και σταθερές ηχητικές εφαρμογές.

Electro-Voice

Η διεθνώς δραστηριοποιούμενη μάρκα Freud στόχο έχει, να είναι ένας από τους περισσότερο καινοτομικούς προμηθευτές και η πρώτη επιλογή στον τομέα κοπής/λείανσης. Σκοπός μας είναι, να ξεπερνούμε κάθε μέρα τις προσδοκίες των πελατών μας με τη βοήθεια καινοτομικών προϊόντων και την υψηλή τεχνογνωσία παραγωγής, δυνατούς εταίρους και την αξιόπιστη και ανοικτή νοοτροπία εξυπηρέτησης.

Freud

Η μάρκα HC-Cargo είναι "Ο ειδικός σας για εξαρτήματα αυτοκινήτων". Σε περισσότερες από 85 χώρες η HC-Cargo προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από προσιτά ηλεκτρικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων απευθείας στα συνεργεία μέσω ενός σύγχρονου Web Shop (ηλεκτρονικό κατάστημα).

HC-Cargo

Η διεθνής μάρκα Hawera προσφέρει δυνατά εργαλεία για παραγωγική εργασία στα εργοτάξια. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από μια πάρα πολύ υψηλή ποιότητα και είναι σχεδιασμένα, ώστε με λίγη προσπάθεια να παρέχουν περισσότερη ισχύ.

Hawera

Η μάρκα OTC που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ έχει εξελιχθεί από το 1925 σε μια παγκόσμια μάρκα με υψηλής ποιότητας προϊόντων, που ξεκινούν από τον εξοπλισμό για τη διάγνωση οχημάτων και φθάνουν μέχρι τα εργαλεία υψηλής απόδοσης για τα συνεργεία.

OTC

Όντας στην πρώτη γραμμή της ενδοεπικοινωνίας για μέσα επικοινωνίας και ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές επί περισσότερα από 40 χρόνια, η RTS διατηρεί τη δεσπόζουσα θέση της με προϊόντα τα οποία συνδυάζουν προηγμένες δυνατότητες και λειτουργικότητα με τη δοκιμασμένη αξιοπιστία.

RTS

Η εκπροσωπούμενη σ’ όλο τον κόσμο μάρκα Robinair είναι πρωτοπόρα στην αναπτυσσόμενη αγορά στο σέρβις κλιματιστικών. Η εταιρεία Robinair χαρακτηρίζεται από συνεχείς καινοτομίες στις συσκευές σέρβις κλιματιστικών και διαθέτει μια πλατιά γκάμα.

Robinair

Η μάρκα sia Abrasives με παγκόσμια δραστηριότητα ξεχωρίζει για τεχνολογική πρωτοπορία, τεχνογνωσία παραγωγής, καινοτομικές λύσεις λείανσης και επαγγελματική παροχή συμβουλών σε μοντέρνα εξοπλισμένα κέντρα εκπαίδευσης ή απευθείας στο χώρο του πελάτη.

Sia Abrasives

Η Telex σχεδιάζει και κατασκευάζει παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα ασύρματων επικοινωνιών και ακουστικά γενικής αεροπορίας τα οποία χρησιμοποιούνται με εμπιστοσύνη σε κρίσιμες εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.

TELEX

Η εταιρεία Unipoint είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο κατασκευαστές εκκινητήρων, γεννητριών, ρυθμιστών θερμοκρασίας και μάκτρων υαλοκαθαριστήρων. Η εταιρεία Unipoint προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών, ανταγωνιστικές τιμές και αποτελεσματική υποστήριξη μάρκετινγκ για OEM/OES και πελάτες δευτερογενούς αγοράς. Είμαστε «Μοναδική ποιότητα - Μοναδική αξία - Unipoint».

Unipoint

Η μάρκα Zexel ανήκει στους πρωτοπόρους προμηθευτές εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης (OE) υψηλής ποιότητας συμβατικών συστημάτων ντίζελ στην Ασία.

Zexel