Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Ευρεσιτεχνίες
Ιδέες για το μέλλον

Στην Bosch, οι νέες ιδέες είναι μία ζωντανή παράδοση. Καθημερινά, σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες συνεργάτες της Bosch εξελίσσουν νέα προϊόντα και βελτιώνουν συστηματικά και αναθεωρούν όσο έχουν ήδη εξελιχθεί.

Bosch – Ο εφευρέτης συνεργάτης σας

Έχετε ευρεσιτεχνίες ή τεχνολογικές καινοτομίες που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν την Bosch; Θα χαρούμε να εξετάσουμε αν η εφεύρεσή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Bosch.

Η επικοινωνία σας

Έχετε ερωτήσεις ή θα θέλατε να προσφέρετε μια εφεύρεση στην Bosch;

Ενδιαφέρεστε να ζητήσετε το δικαίωμα χρήσης κάποιων από τα δικαιώματα κυριότητας της Bosch ή άλλες άδειες;

Πώς κατάφερε η Bosch να γίνει ο ηγέτης στην τεχνολογία σε τόσους πολλούς τομείς; Χάρη στην ακούραστη, ατέρμονη επιδίωξη της έρευνας στα κέντρα ανάπτυξης της εταιρείας. Εδώ γεννήθηκαν επαναστατικά συστήματα πέδησης και ασφαλείας όπως το ABS και το ESP®, νέες μέθοδοι για μείωση εκπομπών ρύπων και πολλά άλλα. Και βελτιώνονται συνεχώς χάρη στις συνεχείς και νέες κατοχυρωμένες βελτιώσεις.

Υψηλής απόδοσης, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που είναι ταυτόχρονα πανεύκολα στη χρήση, συνήθως έχουν ένα ιστορικό μεγάλης ανάπτυξης και ευρεσιτεχνίας πίσω τους.

Ευρεσιτεχνίες της Bosch παγκοσμίως


Από τότε που η Bosch δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, οι ευρεσιτεχνίες της εταιρείας έχουν επίσης κατοχυρωθεί σε αρκετές χώρες. Οι αιτήσεις ευρεσιτεχνίας που κατατίθενται σε διάφορα γραφεία ευρεσιτεχνίας είναι το τεκμήριο της δημιουργικότητας των συνεργατών του Ομίλου Bosch και του ρόλου της Bosch ως ενός παγκοσμίου ηγέτη στην καινοτομία. Όσον αφορά τους αριθμούς αιτήσεων ευρεσιτεχνίας, η Bosch βρίσκεται σε κορυφαία θέση στις σημαντικότερες αγορές.

Δικαιώματα εμπορικής προστασίας


Οι ευρεσιτεχνίες αποτελούν ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την προστασία των αποτελεσμάτων από πολυετείς και δαπανηρές έρευνες κατά των απομιμήσεων. Δεν επιτρέπουν απλά στην Bosch να διασφαλίσει την κορυφαία θέση της στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά δίνει τη δυνατότητα και σε άλλους να συμμετέχουν μαζί της ως συνδικαιούχοι. Η Bosch διαθέτει ένα περίπλοκο σύστημα για τη διασφάλιση της παρακολούθησης των πνευματικών δικαιωμάτων της εταιρείας και για την ανίχνευση τυχόν παραβιάσεων αυτών των δικαιωμάτων.