Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Ευθύνη

Περιβάλλον και κλίμα

Περιβάλλον και κλίμα

H πρωτοβουλία Bosch credo προσφέρει τεχνολογικές απαντήσεις σε οικολογικές ερωτήσεις. Για το σκοπό αυτό η Bosch επενδύει σχεδόν το 50% του προϋπολογισμού της για έρευνα και ανάπτυξη σε τεχνολογίες που βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση πόρων, και επιτυγχάνει τουλάχιστον το ένα τρίτο των πωλήσεων της με τέτοια προϊόντα.

Προϊόντα και πελάτες

Προϊόντα και πελάτες

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια τεράστια, αναπτυσσόμενη αγορά για το μέλλον. Στα επόμενα χρόνια, οι "πράσινες" τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης ή μειώνουν τις εκπομπές ρύπων, θα είναι σημαντικοί κινητήριοι τροχοί της ανάπτυξης.

Συνεργάτες και νέα ταλέντα

Συνεργάτες και νέα ταλέντα

Όχι μόνο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών τομέων, καθοριστικής σημασίας είναι ότι η Bosch διαθέτει πρώτης τάξης ειδικούς και ότι τους ενθαρρύνει να εξαντλούν τις δυνατότητές τους.

 
Κοινωνία και δέσμευση

Κοινωνία και δέσμευση

Η κοινωνική δραστηριοποίηση του Ομίλου Bosch έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και βασίζεται στις αρχές του ιδρυτή της εταιρείας μας, Robert Bosch. Η εταιρεία υποστηρίζει ένα πλήθος φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και προγραμμάτων που επικεντρώνεται στην προώθηση νέων ακαδημαϊκών ταλέντων και στη χορηγία φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών στις περιφέρειες των τοποθεσιών μας παγκοσμίως.

Εταιρική διαχείριση

Εταιρική διαχείριση

Πώς θα κινούνται τα οχήματα σε 20 ή σε 30 χρόνια; Ποιες πρώτες ύλες θα είναι ακόμη διαθέσιμες; Ποιες απαιτήσεις θα έχουν οι καταναλωτές από τις μεταφορές και τις πηγές ενέργειας στο μέλλον; Όποιος θέτει τέτοια ερωτήματα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις διαδικασίες αλλαγής που μας επηρεάζουν όλους, όπως η παγκοσμιοποίηση, οι δημογραφικές εξελίξεις, η κλιματική αλλαγή, και η συζήτηση για τις πηγές. Για αυτό τον λόγο, η Bosch αναλύει τακτικά την προβλεπόμενη εξέλιξη των συνθηκών που είναι γενικά γνωστές ως "megatrends."

Υποβολή εκθέσεων και δεδομένων

Υποβολή εκθέσεων και δεδομένων

Στην παρούσα έκθεση αειφορίας μας, παρέχουμε μια επισκόπηση του τι κάνουν οι Bosch συνεργάτες σε όλο τον κόσμο προκειμένου να συμβάλουν στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας για την αειφορία.