Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Η ευθύνη δημιουργεί εμπιστοσύνη

Το πνεύμα του Robert Bosch – συνεχίζει να εμπνέει και σήμερα την εταιρεία.

Καινοτομία


Συναρπαστική έρευνα στην Bosch

Εταιρική έρευνα

Τα θεμέλια στα οποία στηρίζονται οι καινοτομίες της Bosch βρίσκονται στον επιχειρηματικό τομέα της Έρευνας και Προηγμένης Τεχνολογίας. Οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο εργάζονται για το όραμά μας για την ανάπτυξη κορυφαίας τεχνολογίας.


Οι σημερινές τεχνολογίες, τα υλικά και τα συστήματα

Ερευνητικοί τομείς

Η Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους τεχνολογίας και έρευνας. Εδώ παίρνουν τη μορφή τους υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, από αποδοτικά εξαρτήματα οχημάτων και πανεύκολα στη χρήση ηλεκτρικά εργαλεία μέχρι και συστήματα πλοήγησης και παρακολούθησης.


Ιδέες για το μέλλον

Ευρεσιτεχνίες

Κάθε ώρα, νέες ευρεσιτεχνίες αποκτούν σάρκα και οστά στην Bosch, επιτρέποντας στα προϊόντα μας να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικά, εύκολα στη χρήση και φιλικά προς το περιβάλλον.


Αειφορία


Περισσότερα από απλά οικονομικοί δείκτες

Ευθύνη

Για εμάς, εταιρική κοινωνική ευθύνη ή αειφορία, σημαίνει ότι στην στρατηγική μας λαμβάνουμε υπόψη μας όχι μόνο οικονομικούς δείκτες αλλά και οικολογικούς και κοινωνικούς παράγοντες.


Τήρηση των νομικών απαιτήσεων

Συμμόρφωση

Ως μέρος της αξίας της Bosch "Αξιοπιστία, πιστότητα και νομιμότητα," είμαστε ταγμένοι στην απεριόριστη συμμόρφωση με το γράμμα του νόμου. Για να υπογραμμίσουμε τη σημασία αυτής της αρχής, έχουμε συνοψίσει τα βασικά σημεία όλων των κρίσιμων, νομικών και ενδοεπιχειρησιακών κανονισμών στον "Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας" μας.


Αξίες

Οι αξίες μας: για την αλλαγή και τη συνέχεια

Αξίες

Η Bosch ήταν ανέκαθεν μια εταιρεία, προσανατολισμενη σε αξίες. Πολλές από τις αξίες μας μπορούν να αναζητηθούν στον ιδρυτή της εταιρείας, Robert Bosch. Οι αξίες μας, εκφράζουν τον τρόπο του επιχειρείν μας.