Για να τεθούν σε εφαρμογή οι νέες σας ρυθμίσεις, αυτή η ιστοσελίδα θα ανανεωθεί αυτόματα, όταν κάνετε κλικ στο «'Αποθήκευση και κλείσιμο'».

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους λειτουργικότητας, άνεσης και στατιστικής. μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση οποτεδήποτε, κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή ρυθμίσεων» Εάν συμφωνείτε για τη χρήση των cookies παρακαλώ κάντε κλικ στο «Ναι, συμφωνώ». Η πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Αξίες

Αξίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Μάθε περισσότερα για την καινούργια αποστολή

Οι αξίες μας – Σε τι χτίζουμε

Η Bosch ήταν ανέκαθεν μια εταιρεία που καθοδηγούνταν από αξίες. Πολλές από τις αξίες μας μπορούν να αναζητηθούν στον ιδρυτή της εταιρείας Robert Bosch. Άλλες αξίες έχουν αλλάξει ή προέκυψαν μέσα από τις δεκαετίες. Οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο διοικούμε: Το επαγγελματικό μας ήθος κατά τις διαπραγματεύσεις με τους επαγγελματικούς μας εταίρους, επενδυτές, υπαλλήλους και την κοινωνία.

 
Ένα

Προσανατολισμός προς το Μέλλον & την Κερδοφορία

Για να εξασφαλίσουμε τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας μας και για να εγγυηθούμε μακροπρόθεσμη εταιρική επιτυχία, παίρνουμε μέρος στην διαμόρφωση των αλλαγών της αγοράς και της τεχνολογίας. Κάνοντας αυτό, προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτομικές λύσεις και στους συνεργάτες μας ελκυστικές δουλειές.

Δύο

Υπευθυνότητα

Δεχόμαστε ότι οι πράξεις μας πρέπει να είναι σύμφωνες με τα συμφέροντα της κοινωνίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας στοχεύουν – πάνω απ’ όλα – στην ασφάλεια του ανθρώπου, στην οικονομική χρήση των πόρων και στην διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

 
 
Τρία

Πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα

Ενεργούμε με δική μας πρωτοβουλία, με επιχειρηματική υπευθυνότητα, και επιδεικνύουμε επιμονή στην επιδίωξη των στόχων μας.

Τέσσερα

Eιλικρίνεια και Εμπιστοσύνη

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους επενδυτές μας έγκαιρα και με ειλικρίνεια, για όλες τις νέες σημαντικές εξελίξεις της εταιρείας μας, που αποτελεί την πιο καλή βάση για μια σχέση εμπιστοσύνης.

 
 
Πέντε

Δικαιοσύνη

Θεωρούμε την αμοιβαία δίκαιη συμπεριφορά στις ενδοεταιρικές συνεργασίες, αλλά και με τους εμπορικούς μας συνεργάτες, ως προϋπόθεση για την επιτυχία μας.

Εμπιστοσύνη, Αξιοπιστία και Νομιμότητα

Υποσχόμαστε μόνο ό,τι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, βλέπουμε τις συμφωνίες ως δεσμεύσεις και σεβόμαστε και υπακούμε στο νόμο σε όλες μας τις επαγγελματικές συναλλαγές.

 
 
Επτά

Πολιτισμική Διαφορά

Αναγνωρίζουμε την περιφερειακή και πολιτισμική καταγωγή της εταιρίας μας και συγχρόνως θεωρούμε την διαφορά αυτή σαν πρόσθετο προσόν και προϋπόθεση για την παγκόσμια επιτυχία μας.