Γιατί στην Bosch

Κάνουμε τα λόγια μας πράξη

Όπου και εάν είστε — το ομαδικό μας πνεύμα είναι μαζί σας.

Κάνουμε τα λόγια μας πράξη

Φανταστείτε να τρέχετε στον μαραθώνιο, να μην έχετε πλέον άλλη ανάσα και ξαφνικά να βλέπετε γύρω σας ανθρώπους να σας επευφημούν. Είναι η στιγμή που αναζωογονήστε πλήρως και νιώθετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε και άλλο.

Στην Bosch βιώνουμε καθημερινά ένα πολύ ισχυρό ομαδικό πνεύμα. Η ξεχωριστή εταιρική μας κουλτούρα είναι ο κοινός δεσμός που ενώνει του συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο και προάγει την αλληλοϋποστήριξη. Κατά την εργασιακή μας καθημερινότητα ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους μας να ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο το δεσμό, ο οποίος μας βοηθάει να αναπτύσσουμε μαζί καινοτόμες λύσεις.

Με το ομάδικό μας πνεύμα συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή της εταιρείας μας. Όταν ο Robert Bosch ίδρυσε την εταιρεία του 130 χρόνια πριν, θέσπισε μια κουλτούρα βασισμένη σε αξίες όπως ο αμοιβαίος σεβασμός, η δικαιοσύνη, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη, η υπευθυνότητα, η αφοσίωση στο μέλλον και το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της κουλτούρας. Μία κουλτούρα την οποία νιώθετε σε κάθε γωνιά της εταιρείας μας.

 Κάνουμε τα λόγια μας πράξη

80%

των συνεργατών είναι περήφανοι που ανήκουν στην Bosch

Οι αξίες μας — σε τι βασιζόμαστε

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε επιχειρηματικά: η επαγγελματική μας δεοντολογία για τις συναλλαγές με τους εταίρους μας, τους επενδυτές, τους υπαλλήλους και την κοινωνία.

Προσανατολισμός στο μέλλον και την κερδοφορία

Οι ενέργειές μας εστιάζουν στο αποτέλεσμα. Αυτό μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε το μέλλον μας. Επίσης δημιουργεί μία σταθερή βάση για τις κοινωνικές δράσεις της εταιρείας και του ιδρύματος.

Υπευθυνότητα και βιωσιμότητα

Ενεργούμε με σύνεση και υπευθυνότητα προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος

Πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα

Ενεργούμε με δική μας πρωτοβουλία, με επιχειρηματική υπευθυνότητα και επιδεικνύουμε αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων μας.

Διαφάνεια και εμπιστοσύνη

Επικοινωνούμε τα σημαντικά εταιρικά ζητήματα εγκαίρως και με διαφάνεια. Η καλύτερη βάση για μια σχέση είναι η εμπιστοσύνη.

Δικαιοσύνη

Αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες και τους επαγγελματικούς μας εταίρους σε ισότιμη βάση και θεωρούμε ότι αυτή η αμεροληψία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρικής μας επιτυχίας.

Αξιοπιστία, φερεγγυότητα, νομιμότητα

Υποσχόμαστε μόνο ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, βλέπουμε τις συμφωνίες ως δεσμεύσεις και σεβόμαστε και υπακούμε στον νόμο σε όλες τις επιχειρηματικές μας συναλλαγές.

Διαφορετικότητα

Εκτιμούμε και ενθαρρύνουμε τη διαφορετικότητα για τον πλούτο που φέρνει μαζί της και τη θεωρούμε σημαντική για την επιτυχία μας.

Το λογότυπο "We are Bosch" στον χώρο δοκιμών της Bosch στο Γιακέσι της Κίνας.

Είμαστε η Bosch

Η περιγραφή της αποστολή μας φανερώνει το κίνητρό μας, τα κοινά μας στοιχεία και αυτό που αντιπροσωπεύουμε. Θέλουμε να αφήσουμε το αποτύπωμά μας στον κόσμο — μέσω μιας μοναδικής εξέχουσας ομάδας.

Κοινοποιήστε το: