Γιατί στην Bosch

Να είστε ο εαυτός σας

Η διαφορετικότητά σας μας κάνει ξεχωριστούς. Ενδυναμώστε μας με τη δική σας μοναδική προσωπικότητα.

Να είστε ο εαυτός σας

Αναλογιστείτε τη στιγμή που μιλάτε με κάποιον για ένα θέμα, ο οποίος έχει εντελώς διαφορετική γνώμη από εσάς. Όταν αυτό το άτομο παρουσιάζει μία νέα οπτική του θέματος την οποία δεν είχατε σκεφτεί ποτέ.

Με βασικό μας σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, αναζητούμε συνεργάτες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος προσωπικοτήτων, κουλτούρας και εξειδικεύσεων και μεταφέρουν τον τρόπο σκέψης τους στη δουλειά.

Αυτό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που ενισχύει την έμπνευση και την παραγωγικότητα – και αυτό είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρούμε ότι η διαφορετικότητα είναι ισχυρό προσόν για την εταιρεία μας. Ενδυναμώνοντάς μας με την μοναδικότητά σας, προσθέτετε ένα σημαντικό κομμάτι στην ποικιλόμορφη κουλτούρα μας και μας υποστηρίζετε στην προώθηση νέων ιδεών και τεχνολογιών.

Μοιραζόμαστε τη γνώση μας και τις προσωπικές μας εμπειρίες σε ένα παγκόσμιο δίκτυο – ώστε να μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τις διαφορετικές απόψεις. Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη διατήρηση αυτής της εξαιρετικής διαφορετικότητας στην εταιρεία μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική στρατηγική μας και τις βασικές αξίες μας.

Να είστε ο εαυτός σας
Περισσότερες από

150 εθνικότητες

γυναίκες και άνδρες διαφορετικών ηλικιών με ποικίλες δεξιότητες εργάζονται στη Bosch.

Η διαφορετικότητα είναι το πλεονέκτημά μας

Η διαφορετικότητα είναι το πλεονέκτημά μας

Η διαφορετικότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της Bosch γιατί αναπτύσσει τις συνθήκες μέσα στις οποίες μπορεί να ανθίσει η καινοτομία.

Κοινοποιήστε το: