Γιατί στην Bosch

Διαμορφώστε τον κόσμο του αύριο

Το μέλλον προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Φροντίστε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα τις εκμεταλλευτούν.

Διαμορφώστε τον κόσμο του αύριο

Είστε παθιασμένοι με τις τελευταίες τάσεις και παρακολουθείτε πάντα τις παγκόσμιες μεγατάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις; Ενώ οι άλλοι μόλις τώρα προσπαθούν να ενσωματώσουν το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) και την τεχνητή νοημοσύνη στην εταιρεία τους, εσείς σκέφτεστε ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Μαζί μας είστε μόνο ένα βήμα μακρυά από την πραγματοποίηση των οραμάτων σας για το μέλλον: Για περισσότερα από 130 χρόνια εργαζόμαστε για την τεχνολογία του μέλλοντος.

Κατά συνέπεια οι συνεργάτες μας αντιμετωπίζουν συνεχώς προκλήσεις σε συναρπαστικά πεδία και εμείς τους παρέχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουν ενεργό ρόλο και να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε το μέλλον. Οι παγκόσμιες εξελίξεις – όπως η ψηφιοποίηση – είναι η τροφή των αναπτυσσόμενων βιομηχανιών που προσφέρουν προοπτική στις νέες τεχνολογίες και λύσεις. Λύσεις τις οποίες θα δημιουργήσουμε.

Η έμπνευση και η εφευρετικότητά μας βασίζεται στην οικονομική μας ανεξαρτησία καθώς και στο διεθνές δίκτυό μας το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ταλέντων και ιδεών.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να επωφεληθείτε από εξειδικευμένα στελέχη μας και φορείς αλλαγών – και μαζί με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο – να σχεδιάσετε εσείς οι ίδιοι το δικό σας όραμα για το μέλλον.

Διαμορφώστε τον κόσμο του αύριο
Από το έτος

2020

τα αυτοκίνητα θα πρέπει να οδηγούν αυτόματα στις λεωφόρους και τους αυτοκινητόδρομους. Για αυτόν τον λόγο 2.500 μηχανικοί παγκοσμίως εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης.

Κοινοποιήστε το: