Γιατί στην Bosch

Ανακαλύψτε νέες κατευθύνσεις

Μπορεί να ακολουθήσετε άλλη πορεία — εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας.

Ανακαλύψτε νέες κατευθύνσεις

Κάνατε ποτέ κάποιο ταξίδι το οποίο να άνοιξε νέους ορίζοντες για εσάς; Το οποίο σας ενέπνευσε και σας έδειξε ότι η αλλαγή του τοπίου μπορεί να φέρει νέες ιδέες στο μυαλό σας;

Γιατί να μην αποκτήσετε νέες προοπτικές και εμπειρίες; Για παράδειγμα κάνοντας μια αλλαγή από τον έλεγχο στην έρευνα ή στο ανθρώπινο δυναμικό. 'Η αλλάζοντας θέση από τη διαχείριση projects προς μια καριέρα στη διοίκηση. Ή πώς θα σας φαινόταν η διαμονή στο εξωτερικό σε μία από τις 440 θυγατρικές εταιρείες που αντιπροσωπεύουν την Bosch σε περίπου 60 χώρες στον κόσμο; Οι δυνατότητές σας για εξέλιξη είναι απεριόριστες. Όποτε νιώσετε ότι θέλετε να εμβαθύνετε ή να διευρύνετε την εμπειρία σας ή να ανακαλύψετε νέους τομείς εργασίας, καθήκοντα ή χώρες – απλώς ενημερώστε μας και θα το πραγματοποιήσουμε.

Με τη δυνατότητητα αλλαγής θέσεων ή πεδίων εργασίας προωθούμε ενεργά την αρχή της δια βίου μάθησης. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αξιολόγησης εργαζομένων, σχεδιάζουμε μαζί τα επόμενα βήματα της καριέρας σας, θέτουμε ορόσημα καθώς και προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Η δια βίου μάθηση σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να αναπτύξετε περαιτέρω τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Γι' αυτό το λόγο δίνουμε διάφορες παροχές όπως μαθήματα ξένων γλωσσών ή προσωπικές εκπαιδεύσεις, μαθήματα αθλητισμού ή υγείας και πολλά περισσότερα.

Ανακαλύψτε νέες κατευθύνσεις

200 εκατομμύρια ευρώ

επενδύει ετησίως η Bosch για περαιτέρω επιμόρφωση και για την ανάπτυξη των ταλέντων των εργαζομένων της.

Προσωπική ανάπτυξη

Ο κόσμος δεν σταματάει να κινείται. Θα σας προετοιμάσουμε για τις προκλήσεις του αύριο και θα σας δώσουμε την ελευθερία να εξελιχθείτε πάνω στα ταλέντα σας και τα δικά σας δυνατά σημεία.

Δημιουργήστε την καριέρα σας

Εάν επιθυμείτε να θέσετε τους δικούς σας ατομικούς στόχους για την καριέρα σας, εμείς σας παρέχουμε μια σειρά εργαλείων που θα σας καθοδηγήσουν και θα σας υποστηρίξουν. Θα συζητάμε μαζί σας την πρόοδο σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα σχεδιάζουμε μαζί για το μέλλον — για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του Διαλόγου Στόχων και Απόδοσης, του Διαλόγου Καριέρας και Εξέλιξης ή κατά την Αξιολόγηση Ταλέντων.

Εντυπωσιάστε μας με την δεξιότητά σας, την προσωπικότητα και την αφοσοίωσή σας και θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια καριέρα εξειδικευμένου στελέχους ή να αναλάβετε ευθύνες σε μια σειρά από projects.Η τεχνογνωσία, η αφοσοίωση και η εμπειρία σας είναι αυτή που κάνει την τεχνολογία μας "Τεχνολογία για τη ζωή" και προκαλεί ενθουσιασμό στους πελάτες μας.

Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό πλάνο για την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις πολλαπλές ευκαιρίες που προσφέρει η Bosch.

Σχεδιάστε την καριέρα σας μαζί μας

Διάλογος Στόχων και Απόδοσης

Διάλογος Στόχων και Απόδοσης

Διάλογος Στόχων και Απόδοσης

Μία φορά τον χρόνο θα επανεξετάζετε τις αρμοδιότητες και τα project σας με τον διευθυντή σας, θα συζητάτε τους στόχους που επιτεύχθηκαν και θα ορίζετε την πορεία του επόμενου έτους. Θα λαμβάνετε σχόλια για την απόδοσή και τα δυνατά σας σημεία.

Στο πλαίσιο της στοχοθεσίας, θα συζητάτε και για τους επόμενους στόχους σας και θα προσδιορίζετε τις δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους αυτούς. Σε περίπτωση που οι στόχοι αλλάξουν πριν το τέλος του έτους, μπορείτε φυσικά να τους συζητήσετε ξανά κατά τη διάρκεια του έτους.

Διάλογος Στόχων και Απόδοσης
Διάλογος Καριέρας και Εξέλιξης

Διάλογος Καριέρας και Εξέλιξης

Διάλογος Καριέρας και Εξέλιξης

Κατά τη διάρκεια του Διαλόγου Καριέρας και Εξέλιξης, θα περιγράψετε τους στόχους σας των επόμενων τριών χρόνων και θα συζητήσετε μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες πώς αυτοί μπορούν να επιτευχθούν. Η συζήτηση κινείται μεταξύ των δικών σας στόχων και της αυτοαξιολόγησης και με αυτούς που έθεσε ο διευθυντής σας και ο HR Business Partner. Αντιπαραβάλλοντας τους στόχους, τα δυνατά σημεία και τις ευκαιρίες της επαγγελματικής εξέλιξης ανιχνεύονται συγκεκριμένες ευκαιρίες και αντίστοιχες δραστηριότητες υλοποίησης από εσάς.

Διάλογος Καριέρας και Εξέλιξης
Διαχείριση Δεξιοτήτων

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Η Ανάπτυξη Δεξιοτήτων είναι μια συστηματική διαδικασία διαχείρισης που ακολουθούμε για την αναγνώριση και την εξέλιξη επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων και για τη διασφάλιση ότι οι απαιτούμενες δεξιότητες είναι διαθέσιμες την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο τόπο. Ο διευθυντής σας, ορίζει ποιες δεξιότητες πρέπει να εξελιχθούν στο δικό σας τμήμα και ρόλο.

Διαχείριση Δεξιοτήτων
Αξιολόγηση Ταλέντων

Αξιολόγηση Ταλέντων

Αξιολόγηση Ταλέντων

Η Αξιολόγηση Ταλέντων λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο μαζί με τον διευθυντή σας και τον HR Business Partner. Σε αυτή την αξιολόγηση εκτιμώνται οι δυνατότητες της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ανάπτυξης, οι στόχοι και οι αρμοδιότητες σας. Κατά αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των εξιδεικευμένων στελεχών και των διευθυντών μας και ότι παρέχουμε περαιτέρω ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στους συνεργάτες της Bosch.

Αξιολόγηση Ταλέντων

Κοινοποιήστε το: