Γιατί στην Bosch

Αφήστε το στίγμα σας

Δώστε νόημα στην εργασία σας. Με λύσεις που προσφέρουν "Τεχνολογία για τη ζωή."

Αφήστε το στίγμα σας

Αναλογιστείτε τις στιγμές που αντιμετωπίζετε μια δυσκολία, σκεπτόμενοι: "Θα το έκανα εντελώς διαφορετικά."

Λοιπόν, με εμάς μπορείτε. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες τεχνολογίες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ολοκαίνουργιες λύσεις. Είστε ευπρόσδεκτοι να εκφράσετε τις ιδέες σας προκειμένου να επινοήσουμε μαζί μια ζωή πιο εύκολη, ασφαλέστερη, φιλικότερη προς το περιβάλλον και πολύ πιο άνετη.

Το μότο μας "Τεχνολογία για τη ζωή" δίνει νόημα στην εργασία σας και σας παρέχει έναν ξεκάθαρο στόχο – είτε στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στο logistics, στο μάρκετινγκ ή σε έναν από τους πολλούς τομείς μας. Ό,τι ταιριάζει στο πάθος και το ταλέντο σας – μαζί μας μπορείτε να συμμετέχετε σε κάτι μεγάλο.

Στην καθημερινή εργασία σας θα ανακαλύψετε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δίνει σε κάθε μέλος την ευκαιρία να εκφράσει τις ιδέες του και τις προοπτικές του και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα. Εν ολίγοις: Δεν σας προσφέρουμε απλώς μια δουλειά. Σας προσφέρουμε κάτι με το οποίο μπορείτε να ταυτιστείτε.

Αφήστε το στίγμα σας
Για περισσότερα από

130 χρόνια

η Bosch ορίζει την τεχνολογία του μέλλοντος.

Πώς η Bosch δημιουργεί το στίγμα της στον κόσμο; Δημιουργώντας επωφελείς λύσεις οι οποίες αξιοποιούν τη δύναμη της συνδεσιμότητας - και έχουν σχεδιαστεί για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Με αυτόν τον τρόπο το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) θα απλοποιήσει και θα βελτιώσει την καθημερινότητα. Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος όπου οι ιδέες σας θα μας οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο.

Κοινοποιήστε το: