Γιατί στην Bosch

Βρείτε τη θέση σας

Εσείς γνωρίζετε πώς μπορείτε να εργαστείτε καλύτερα. Εμείς σας προσφέρουμε τις απαραίτητες συνθήκες.

Βρείτε τη θέση σας

Γνωρίζετε κατά πόσο το περιβάλλον εργασίας μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα εργασίας σας; Και ότι ένα μέρος στο οποίο νιώθετε άνεση σας οδηγεί στο καλύτερο αποτέλεσμα;

Πιστεύουμε ότι η καινοτομία χρειάζεται επαρκή χώρο, συναδέλφους που να εμπνέουν τους άλλους και ποικιλόμορφο περιβάλλον. Χάρη στο μέγεθος της εταιρείας μας, τον διεθνή μας χαρακτήρα, τους πολλούς και διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησής μας και τον εξελιγμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε θα βρείτε σίγουρα ένα εργασιακό περιβάλλον που να σας ταιριάζει.

Σας δίνουμε την ελευθερία να βρείτε τι είναι σωστό για εσάς: Ανακαλύψτε τη ζωντανή και διερευνητική ατμόσφαιρα μιας νεοφυούς επιχείρισης ή βρείτε τη θέση σας μέσα σε μια μεγάλη σταθερή εταιρική δομή. Ικανοποιήστε την περιέργειά σας δουλεύοντας πάνω σε νέες τεχνολογίες που σχετίζονται με το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) ή τον τομέα της αυτοκίνησης ή ξεδιπλώστε το ταλέντο σας αναπτύσσοντας νέες, δημιουργικές στρατηγικές μάρκετινγκ. Ή ακόμα αναζητήστε νέους συνεργάτες στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού – μαζί μας, ένας μεγάλος αριθμός πεδίων εργασίας σας περιμένει να τον ακαλύψετε.

Φυσικά επιθυμούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εργασίας μαζί σας. Για αυτόν τον λόγο, σας προσφέρουμε, πάνω από όλα έναν δίκαιο μισθό που διέπεται από διαφάνεια και φροντίζουμε την οικονομική σας εξασφάλιση για τη στιγμή της συνταξιοδοτήσής σας.

Ενταχθείτε στην ομάδα μας και επωφεληθείτε από τις πολλές δυνατότητες που μπορούμε να σας προσφέρουμε ως μια παγκόσμια εταιρεία.

Βρείτε τη θέση σας

στην ανάπτυξη ή στην αρχή

Η Bosch προσφέρει 4 επιχειρηματικές μονάδες και περισσότερα από 20 λειτουργικά τμήματα – από νεοφυείς επιχειρήσεις μέχρι και ανεπτυγμένες εταιρικές δομές

παγκόσμια ή τοπικά

περίπου 440 θυγατρικές σε 60 χώρες

ποικιλόμορφες ομάδες

Περισσότερες από 150 εθνικότητες, γυναίκες και άνδρες διαφορετικών ηλικιών με τελείως διαφορετικές δεξιότητες εργάζονται στη Bosch.

Μετακίνηση στο εξωτερικό με την Bosch

Όταν οι εργαζόμενοι της Bosch μετακινούνται σε άλλη χώρα δεν είναι μόνοι τους. Αφήστε μας να σας δείξουμε τη στήριξή μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την ανάθεσή σας. Η ομάδα υποστήριξής μας:

Πριν αναχωρήσετε

Συζητάμε μαζί σας τους όρους καθώς και όλα τα ζητήματα οργάνωσης που αφορούν τη διαμονή σας στο εξωτερικό και σας δίνουμε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τη χώρα φιλοξενίας σας, με ένα ταξίδι γνωριμίας. Τα μαθήματα γλώσσας, η διαπολιτισμική εκπαίδευση και τα εισαγωγικά σεμινάρια θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σωστά. Επιπλέον, θα βοηθήσουμε εσάς και την οικογένειά σας να μετεγκατασταθείτε.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Ένα έμπειρο στέλεχος θα σας στηρίζει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ως μέντορας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουμε να ενσωματωθείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσω ειδικών workshops. Η εταιρική μας κουλτούρα παραμένει ζωντανή σε όλα μας τα παραρτήματα ανά τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε σαν το σπίτι σας οπουδήποτε.

Κατά την επιστροφή σας

Θα στηρίξουμε εσάς και την οικογένειά σας κατά την επιστροφή στην πατρίδα σας. Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τη μετακόμισή σας και να εγκλιματιστείστε ξανά γρήγορα μέσω των σεμιναρίων επανένταξης. Ο μέντοράς σας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε αυτό το στάδιο.

Καριέρα στην Bosch

Τομείς απασχόλησης

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε ωφέλιμες τεχνολογίες. Είτε στον τομέα της αυτοκίνησης, των καταναλωτικών αγαθών, της βιομηχανικής τεχνολογίας ή της ενέργειας και τεχνολογίας κτηρίων — με εμάς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής ανά τον κόσμο.

Κοινοποιήστε το: