Γιατί στην Bosch

Ισορροπήστε τη ζωή σας

Κάντε τη δουλειά σας να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Σας παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.

Ισορροπήστε τη ζωή σας

Έχετε δει ποτέ κινητό τηλέφωνο που να λειτουργεί χωρίς επαναφόρτιση; Ούτε και εμείς. Όπως επίσης δεν έχουμε δει ποτέ ανθρώπους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν το μόνο που κάνουν είναι να δουλεύουν.

Μαζί μας υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή από τη δουλειά. Σας υποστηρίζουμε ώστε να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή και δείχνουμε κατανόηση σε ό,τι σας προβληματίζει: Είτε χρειάζεστε χρόνο για τη φροντίδα των παιδιών ή των γονιών σας στο σπίτι. Είτε πρόκειται για χόμπυ, ενεργή συμμετοχή σε μια κοινότητα, χρόνος ξεκούρασης στο εξωτερικό ή περαιτέρω εκπαίδευση – μαζί θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο που ταιριάζει στη ζωή σας. Επειδή πιστεύουμε ότι οι ιδέες μπορεί να έρθουν από το πουθενά και ότι τα αποτελέσματα μετρούν περισσότερο από τη φυσική παρουσία, προσφέρουμε ευέλικτα μοντέλα εργασίας που περιλαμβάνουν την εργασία από το σπίτι και πολλά περισσότερα.

Ταυτόχρονα προσφέρουμε τη δυνατότητα να βρείτε την ισορροπία σας εντός της εταιρείας μας. Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και την ευκαιρία συνάντησης με άλλους συνεργάτες ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

Ισορροπήστε τη ζωή σας

Κατανοώντας τα ευέλικτα μοντέλα εργασίας μας

Έχουμε πολλούς τρόπους να κάνουμε τις ώρες εργασίας σας ακόμη πιο ευέλικτες. Εξάλλου, δεν υπάρχει μία μόνο λύση που να ταιριάζει σε όλους. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στις δικές σας και τις δικές μας ανάγκες.

Περιστασιακή εργασία από το σπίτι – εργασία από δύο μέρη

Η περιστασιακή εργασία από το σπίτι, σας επιτρέπει να εκπληρώνετε πολλές από τις αρμοδιότητές σας, από τον χώρο σας. Ακολουθείστε ένα τακτικό πρόγραμμα, διαχωρίζοντας τον χρόνο σας ανάμεσα στο σπίτι και το γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι διατηρείτε επαφή με τις διαδικασίες της εταιρείας ενώ απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία

Διοικητικά στελέχοι – εργαστείτε με τον τρόπο σας

Ως διοικητικό στέλεχος σας δίνουμε μεγάλη ελευθερία. Μπορείτε να διανείμετε τις καθορισμένες στο συμβόλαιό σας ώρες εργασίας όπως πιστεύετε εσείς ότι σας ταιριάζει. Η ισορροπία της επαγγελματικής σας ζωής βρίσκεται επίσης στα δικά σας χέρια. Εάν το τρέξιμο κατά το μεσημεριανό διάλειμμα καθαρίζει το μυαλό σας, τότε κάντε το. Ίσως το δείπνο με την οικογένειά σας να είναι ψηλά στις προτεραιότητές σας. Όσο φέρνετε αποτελέσματα εμείς είμαστε χαρούμενοι.

Εργασία και οικογένεια

Λύσεις που χωράνε στην ιδιωτική σας ζωή

Για γονείς

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε τις ώρες εργασίας σας στις ανάγκες των παιδιών σας. Θα σας βοηθήσουμε μέσω του προγράμματος Mobile Working να αφιερώσετε αρκετές ώρες εργασίας από το σπίτι και ταυτόχρονα να φροντίζετε την οικογένειά σας.

Για μια θέση στο εξωτερικό

Η ανάληψη μιας θέσης στο εξωτερικό δεν πρέπει να σας χωρίζει από την οικογένειά σας ή να παρεμβαίνει στην καριέρα του/της συντρόφου σας. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να βρούμε μια κατάλληλη δουλειά για το άλλο σας μισό στο νέο σας σπίτι – είτε στην Bosch είτε σε κάποιον συνεργάτη μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε διευκολύνει την καριέρα περίπου 40 ζευγαριών στο εξωτερικό. Επιπλέον, η οικογένειά σας θα έχει στήριξη για αυτό της το βήμα μέσω ταξιδίων γνωριμίας με τη χώρα, μαθημάτων ξένης γλώσσας ή σεμιναρίων κατάρτισης.

Άθληση και ψυχαγωγία

Μια μικρή ιδεά των όσων προσφέρουμε. Οι ψυχαγωγικές παροχές μας ποικίλουν από τόπο σε τόπο.

Άθληση: από αεροβική άσκηση μέχρι και κωπηλασία

Διατηρήστε τη φυσική σας κατάσταση μαζί με τους συναδέλφους σας, μέσω των προγραμμάτων εξειδικευμένης εκγύμνασης στο Bosch Fitness Center ή λάβετε μέρος σε αγώνες κλειστής κωπηλασίας. Το πιο σημαντικό γεγονός στο ψυχαγωγικό μας ημερολόγιο είναι η ετήσια αθλητική συνάντηση. Μπορείτε να επιδείξετε το ταλέντο σας σε περισσότερες από δέκα ασκήσεις και να δημιουργήσετε φιλίες με συναδέλφους από όλη τη χώρα.

Αναψυχή: μοτοσυκλετισμός, φωτογραφία και πολλά περισσότερα

Είτε σας αρέσουν τα αγωνιστικά οχήματα, οι μοτοσυκλέτες, η φωτογραφία ή κάτι εντελώς διαφορετικό είναι σίγουρο ότι στην Bosch θα υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πάθος. Σε πολλά από τα παραρτήματά μας υπάρχουν ομάδες που σας δίνουν την ευκαιρία να ακολουθήσετε το χόμπυ σας στην εταιρεία μαζί με συναδέλφους.

Κοινοποιήστε το: