Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Η κουλτούρα και τα οφέλη μας

Ας απολαύσουμε περισσότερο. Απόλαυσε τα πλεονεκτήματα του ισορροπημένου προσωπικού και εργασιακού περιβάλλοντος και τις επιβραβεύσεις που δίνουν αξία σε αυτήν σου την προσπάθεια. Work #LikeABosch

Μια ομάδα συνεργατών που σηκώνουν έναν άλλο συνεργάτη ο οποίος γιορτάζει και το απολαμβάνει.

Στην Bosch η δουλειά σου ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου.

Όλοι/όλες έχουμε τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα στη ζωή. Είτε πρόκειται για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, εκπαίδευση και εξέλιξη είτε περισσότερο χρόνο για οικογένεια, φίλους/φίλες και χόμπι. Όποιοι και να είναι οι στόχοι σου - προσφέρουμε ευελιξία. Ας βρούμε την ισορροπία.

Ο Αρχιμήδης είχε την καλύτερη ιδέα ενώ έκανε μπάνιο. Γνωρίζουμε ότι καλές ιδέες μπορούν να προκύψουν οπουδήποτε και με την ευέλικτη πολιτική εργασίας μας μπορείς να εργαστείς με τρόπο που ταιριάζει σε εσένα, στο έργο σου και στην ομάδα σου. Ακόμη και οι υπεύθυνοι/ες διαχείρισης μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους να ταιριάζει στη ζωή τους - όχι το αντίστροφο.

Η εργασία δεν αφορά μόνο εσένα. Αφορά και τα άτομα με τα οποία ζεις, αγαπάς και φροντίζεις. Μπορείς να φροντίσεις την επιχείρηση μόνο αν σε βοηθήσουμε να φροντίσεις τους γύρω σου.

  • Οι γονείς μπορούν να εργάζονται ευέλικτες ώρεςσε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα οργανώσουμε επίσης δικτύωση με άλλους γονείς στο φόρουμ «family@bosch».
  • Αν έχεις βρει θέση στο εξωτερικό,θα βοηθήσουμε, ώστε να βρει και το ταίρι σου δουλειά, ενώ θα προσφέρουμε αναγνωριστικά ταξίδια, μαθήματα γλωσσών και επιδοτήσεις επιμόρφωσης.
  • Αν φροντίζεις συγγενείς σου,προσφέρουμε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις, π.χ. μερική απασχόληση.

Είναι σημαντικό για εμάς να είσαι καλά. Νοιαζόμαστε. Μόνο όταν είσαι ευτυχισμένος/η, υγιής και έχεις ισορροπημένη ζωή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Οι περισσότερες από τις πρωτοβουλίες μας αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς και είναι εντελώς δωρεάν καθώς επωφελούμαστε όσο και εσύ. Υπάρχει σειρά μέτρων πρόληψης, το πρόγραμμα «παροχών» που καλύπτει τη σωματική και ψυχική υγεία: από το σχεδιασμό του χώρου εργασίας ως τη διαχείριση ολοκληρωμένης επιστροφής στην εργασία. Έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε όσον αφορά στην ψυχική υγεία, την υγιεινή διατροφή και τη δημιουργία ασφαλούς, ισορροπημένου και σταθερού εργασιακού περιβάλλοντος.

Η δουλειά μάς εξαντλεί, οπότε αν θέλεις να επιτύχεις υγιή ισορροπία πρέπει να επαναφορτίζεσαι. Προσφέρουμε σειρά από ωφέλιμα και ευχάριστα μαθήματα, συλλόγους και εκδηλώσεις, για να προσθέσουμε λίγη έμπνευση, διασκέδαση και ψυχαγωγία στη ζωή σου με την Bosch.

Στην Bosch γιορτάζουμε που είσαι μαζί μας

Οι άνθρωποι μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Για αυτό αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά σου με ανταγωνιστικά πακέτα μισθών, ελκυστικά οφέλη, μερίδια κερδών και ειλικρινές «ευχαριστώ». Η επιτυχία μας είναι η δική σου επιτυχία. Ας το γιορτάσουμε μαζί.

Δύο συνεργάτες στέκονται μπροστά από ένα τραπέζι ποδοσφαίρου μαζί με ένα βοηθητικό ρομπότ Bosch Rexroth APAS.

Ανταμοιβές και αναγνώριση

Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας αλλά απολαμβάνουμε επίσης τις ανταμοιβές. Κάθε υπάλληλος έχει σημασία, για αυτό προσφέρουμε ελκυστικό βασικό μισθό και συγκρινόμαστε τακτικά με την ευρύτερη αγορά. Για κάθε υπάλληλο, λαμβάνουμε υπόψη το ατομικό του/της επίτευγμα, το συγκεκριμένο ρόλο και την εμπειρία. Η από κοινού συμβολή μας στην επιτυχία της εταιρείας αναγνωρίζεται με αντίστοιχα μπόνους με βάση την απόδοση της εταιρείας. Γιατί οι κορυφαίες επιδόσεις αξίζουν κορυφαίους μισθούς. Επιπλέον, θα λάβεις ολοκληρωμένο πακέτο πρόσθετων πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει μόνο εταιρεία που παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέσσερις συνεργάτες που εργάζονται από το σπίτι και τους βλέπουμε στο διαμέρισμά τους σε οθόνη με διαχωρισμό εικόνας.

Η κουλτούρα της Bosch

Όταν εργάζεσαι στην Bosch σημαίνει ότι είμαστε σε όλα μαζί: με σαφή αποστολή, σαφή εστίαση και σαφείς αξίες ζωής και εργασίας: We are Bosch.
Εργαζόμαστε σκληρά για τους/τις πελάτες μας και για την κοινωνία, αλλά εργαζόμαστε επίσης σκληρά, για να δημιουργήσουμε ακμάζουσα και θαλπωρική κουλτούρα. Χρειάζεται ηγεσία με θάρρος και αυτοπεποίθηση, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και άφθονο χώρο για δικτύωση και μάθηση. Όποιοι και να είναι οι στόχοι σου προσφέρουμε υποστήριξη και ευελιξία.

Enjoy με την Bosch — Με μία ματιά

Ελκυστική αμοιβή

Μεγάλη γκάμα παροχών και προνομίων

Ολιστική ιατρική περίθαλψη με το πρόγραμμα «befit»

Υποστήριξη της ισορροπίας σου μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής

Ισχυρή κουλτούρα παγκόσμιας εργοδότριας

Δίκτυα εργαζομένων

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: