Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Η κουλτούρα και τα ωφέλη μας

Ας απολαύσουμε περισσότερο. Απόλαυσε τα πλεονεκτήματα του ισορροπημένου προσωπικού και εργασιακού περιβάλλοντος και τις επιβραβεύσεις που δίνουν αξία σε αυτήν σου την προσπάθεια. Work #LikeABosch

Ο Shawn σε δικτυωμένο σπίτι όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους

Στην Bosch η δουλειά σου ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου.

Όλοι/όλες έχουμε τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα στη ζωή. Είτε πρόκειται για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, εκπαίδευση και εξέλιξη είτε περισσότερο χρόνο για οικογένεια, φίλους/φίλες και χόμπι. Όποιοι και να είναι οι στόχοι σου - προσφέρουμε ευελιξία. Ας βρούμε την ισορροπία.

Ευέλικτη εργασία

Ο Αρχιμήδης είχε την καλύτερη ιδέα ενώ έκανε μπάνιο. Γνωρίζουμε ότι καλές ιδέες μπορούν να προκύψουν οπουδήποτε και με την ευέλικτη πολιτική εργασίας μας μπορείς να εργαστείς με τρόπο που ταιριάζει σε εσένα, στο έργο σου και στην ομάδα σου. Ακόμη και οι υπεύθυνοι/ες διαχείρισης μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους να ταιριάζει στη ζωή τους - όχι το αντίστροφο.

Εργασία και οικογένεια

Η εργασία δεν αφορά μόνο εσένα. Αφορά και τα άτομα με τα οποία ζεις, αγαπάς και φροντίζεις. Μπορείς να φροντίσεις την επιχείρηση μόνο αν σε βοηθήσουμε να φροντίσεις τους γύρω σου.

  • Οι γονείς μπορούν να εργάζονται ευέλικτες ώρεςσε διαφορετικές τοποθεσίες. Θα οργανώσουμε επίσης δικτύωση με άλλους γονείς στο φόρουμ «family@bosch».
  • Αν έχεις βρει θέση στο εξωτερικό,θα βοηθήσουμε, ώστε να βρει και το ταίρι σου δουλειά, ενώ θα προσφέρουμε αναγνωριστικά ταξίδια, μαθήματα γλωσσών και επιδοτήσεις επιμόρφωσης.
  • Αν φροντίζεις συγγενείς σου,προσφέρουμε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις, π.χ. μερική απασχόληση.

Υγεία και ευεξία

Είναι σημαντικό για εμάς να είσαι καλά. Νοιαζόμαστε. Μόνο όταν είσαι ευτυχισμένος/η, υγιής και έχεις ισορροπημένη ζωή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Οι περισσότερες από τις πρωτοβουλίες μας αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς και είναι εντελώς δωρεάν καθώς επωφελούμαστε όσο και εσύ. Υπάρχει σειρά μέτρων πρόληψης, το πρόγραμμα «παροχών» που καλύπτει τη σωματική και ψυχική υγεία: από το σχεδιασμό του χώρου εργασίας ως τη διαχείριση ολοκληρωμένης επιστροφής στην εργασία. Έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε όσον αφορά στην ψυχική υγεία, την υγιεινή διατροφή και τη δημιουργία ασφαλούς, ισορροπημένου και σταθερού εργασιακού περιβάλλοντος.

Πολιτισμός, αθλητισμός και ψυχαγωγία

Η δουλειά μάς εξαντλεί, οπότε αν θέλεις να επιτύχεις υγιή ισορροπία πρέπει να επαναφορτίζεσαι. Προσφέρουμε σειρά από ωφέλιμα και ευχάριστα μαθήματα, συλλόγους και εκδηλώσεις, για να προσθέσουμε λίγη έμπνευση, διασκέδαση και ψυχαγωγία στη ζωή σου με την Bosch.

Στην Bosch γιορτάζουμε που είσαι μαζί μας

Οι άνθρωποι μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Για αυτό αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά σου με ανταγωνιστικά πακέτα μισθών, ελκυστικά οφέλη, μερίδια κερδών και ειλικρινές «ευχαριστώ». Η επιτυχία μας είναι η δική σου επιτυχία. Ας το γιορτάσουμε μαζί.

Πάνω από εκατό συμμετέχοντες/ουσες στο «Working Out Loud Conference» χαμογελούν στη φωτογραφική μηχανή με τα χέρια τους ψηλά στον αέρα και φανταστική διάθεση.

Ανταμοιβές και αναγνώριση

Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας αλλά απολαμβάνουμε επίσης τις ανταμοιβές. Κάθε υπάλληλος έχει σημασία, για αυτό προσφέρουμε ελκυστικό βασικό μισθό και συγκρινόμαστε τακτικά με την ευρύτερη αγορά. Για κάθε υπάλληλο, λαμβάνουμε υπόψη το ατομικό του/της επίτευγμα, το συγκεκριμένο ρόλο και την εμπειρία. Η από κοινού συμβολή μας στην επιτυχία της εταιρείας αναγνωρίζεται με αντίστοιχα μπόνους με βάση την απόδοση της εταιρείας. Γιατί οι κορυφαίες επιδόσεις αξίζουν κορυφαίους μισθούς. Επιπλέον, θα λάβεις ολοκληρωμένο πακέτο πρόσθετων πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει μόνο εταιρεία που παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δύο συμμετέχοντες/ουσες στο μαραθώνιο χάκερ «Bosch Connected Experience» στο Βερολίνο πηδούν σε πισίνα με μεγάλες μπάλες.

Η κουλτούρα της Bosch

«Το μότο «We are Bosch» εκφράζει καθαρά και περιεκτικά την εταιρική μας ταυτότητα. Θέλουμε να αφήσουμε το αποτύπωμα μας στον κόσμο — μέσω της μοναδικής κορυφαίας ομάδας μας.» (Volkmar Denner, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου)

Όταν εργάζεσαι στην Bosch σημαίνει ότι είμαστε σε όλα μαζί: με σαφή αποστολή, σαφή εστίαση και σαφείς αξίες ζωής και εργασίας: We are Bosch.
Εργαζόμαστε σκληρά για τους/τις πελάτες μας και για την κοινωνία, αλλά εργαζόμαστε επίσης σκληρά, για να δημιουργήσουμε ακμάζουσα και θαλπωρική κουλτούρα. Χρειάζεται ηγεσία με θάρρος και αυτοπεποίθηση, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και άφθονο χώρο για δικτύωση και μάθηση. Όποιοι και να είναι οι στόχοι σου προσφέρουμε υποστήριξη και ευελιξία.

Enjoy με την Bosch — Με μία ματιά

Icon moneybag-currency

Ελκυστική αμοιβή

Icon promotion frame

Μεγάλη γκάμα παροχών και προνομίων

Icon first-aid-cross

Ολιστική ιατρική περίθαλψη με το πρόγραμμα «befit»

Icon scale

Υποστήριξη της ισορροπίας σου μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής

Icon health

Ισχυρή κουλτούρα παγκόσμιας εργοδότριας

Icon connectivity

Δίκτυα εργαζομένων

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: