Ενταχθείτε στην ομάδα μας ως φοιτητές ή απόφοιτοι
Φοιτητές και απόφοιτοι

Ενταχθείτε στην ομάδα μας ως φοιτητές ή απόφοιτοι

Όπου κ αν θέλετε να φτάσετε - στην Bosch μπορείτε να συμβάλλετε με επιτυχία επαγγελματικά και προσωπικά από την αρχή, δημιουργώντας επαφές εντός της εταιρείας.

Ξεκινήστε την καριέρα σας

Είστε σχεδόν έτοιμοι να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας; Τότε μπορείτε να βρείτε την σωστή ευκαιρία για το ξεκίνημά σας, σε εμάς. Η Bosch είναι ποικιλόμορφη και διεθνής, περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία. Οι προκλήσεις και οι εξαιρετικές προοπτικές στις θυγατρικές μας εταιρείες σε όλο τον κόσμο σας περιμένουν.

Ξεκινήστε στην Bosch ως απόφοιτοι

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την αίτησή σας ως απόφοιτοι; Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

ΠΠρόγραμμα Junior Managers

Πρόγραμμα Junior Managers

To 90% των διευθυντών στην Bosch προέρχεται από το εσωτερικό της εταιρείας. Ένας από τους λόγους είναι: το πρόγραμμα Junior Managers. Μαζί με τον μέντορά σας, σας προετοιμάζουμε για να αναλάβετε διοικητικά καθήκοντα στην εταιρεία μας. Οι παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία σήμερα είναι ίδιοι με το παρελθόν: πρακτικός προσανατολισμός, εξατομικευμένο περιεχόμενο και εστίαση εκτός των εθνικών μας ορίων.

Ειδικό πρόγραμμα αποφοίτων

Ειδικό πρόγραμμα αποφοίτων

Συλλέξτε εκτεταμένη εμπειρία μέσω της εναλλαγής θέσεων εργασίας γνωρίζοντας ποικίλα καθήκοντα, τμήματα και παραρτήματα σε άλλες χώρες: Έμπειρα διευθυντικά στελέχη θα σας υποστηρίξουν ως μέντορες όλη την περίοδο. Με αυτό το πρόγραμμα προάγουμε την επιτυχημένη καριέρα σας ως εξειδικευμένο στέλεχος στο πεδίο σας. Αυτό το πετυχαίνετε θέτοντας καθήκοντα με προκλήσεις για τον εαυτό σας και αναλαμβάνοντας την επαγγελματική ευθύνη.

Οι ευκαρίες σας ως φοιτητές

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Bosch κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και δείτε από μόνοι σας τις σας ταιριάζει. Θα σας δώσουμε ένα αξιόλογο προβάδισμα για το μέλλον σας.

Πρακτική άσκηση

Πρακτική άσκηση

Αναμιχθείτε στην ομάδα μας και συλλέξτε πρακτική εμπειριά σχετική με το αντικείμενο σπουδών σας. Εδώ σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο για να προετοιμαστείτε για το ξεκίνημα της καριέρας σας. Θα προσκληθείτε σε εκδηλώσεις και αποκλειστικά σεμινάρια και θα επωφεληθείτε από την συμβουλευτική καθοδήγηση και την πρακτική άσκηση της Bosch ακόμα και στο εξωτερικό.

Εργαζόμενοι φοιτητές

Εργαζόμενοι φοιτητές

Ως εργαζόμενοι φοιτητές μπορείτε να πάρετε μέρος σε συναρπαστικές εργασίες – να συμμετάσχετε σε ένα project και να το υποστηρίξετε καθ' όλη τη διάρκεια των φάσεών του. Μέσα στη δουλειά θα αποκτήσετε εμπειρία ώστε να γνωρίσετε το πιθανό μελλοντικό πεδίο εργασίας σας. Και εάν θέλετε να έρθετε στην Bosch σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή, να είστε σίγουροι ότι θα σας θυμόμαστε.

Ανακαλύψτε την επόμενη διοργάνωση καριέρας

Μάθετε για τις εκδηλώσεις και τις ημέρες καριέρας και ας συζητήσουμε από κοντά για το μέλλον της σταδιοδρομίας σας στην Bosch. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς δουλεύουμε.

Κοινοποιήστε το: