Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη σου

Ας αναπτυχθούμε μαζί. Αναπτύξου με αμέτρητους νέους ρόλους, θέσεις και ευκαιρίες. Work #LikeABosch

Ένας συνεργάτης που ποζάρει μπροστά από εκθεσιακή βιτρίνα, γεμάτο καπάκια με εκτυπώσεις που αφορούν την Bosch, όπως Work #LikeABosch.

Στην Bosch θα πας πιο μακριά.

Έχουμε αφιερώσει περισσότερα από 130 χρόνια στη διαμόρφωση νέων αγορών και τεχνολογίας. Όπως εμείς μάθαμε να αλλάζουμε, να μεγαλώνουμε και να δημιουργούμε, έτσι μπορείς και εσύ - γιατί η ανάπτυξη δεν γνωρίζει όρια.

Περισσότερο από δουλειά

Ενδιαφερόμαστε να αναπτύξουμε «ολόκληρο» το εγώ σου, όχι μόνο το «9-5» που απασχολείται σε εμάς. Γιατί η ζωή είναι ισορροπία. Υποστηρίζουμε σημαντικά την επαγγελματική και προσωπική σου ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, ενώ προσφέρουμε σε όλους/όλες μεγάλη ποικιλία σε δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα που χρηματοδοτούνται από την εταιρεία. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Bosch υπάρχει «A, B, Γ» κορυφαίων επιλογών εκπαίδευσης για όλους/όλες τους/τις υπαλλήλους: ξεκινάμε από την «τεχνητή νοημοσύνη», περνάμε στην «οργάνωση ιδεών» και καταλήγουμε στη «συνεργασία». Η εκμάθηση υποστηρίζεται οποτεδήποτε και οπουδήποτε με τις δωρεάν άδειες για διαδικτυακά μαθήματα από παγκοσμίου φήμης ιδρύματα. Και το κερασάκι στην τούρτα: αν χρειαστεί, προσφέρουμε επίσης οικονομική υποστήριξη σε εσένα και οικογένεια σου για επίσημη εκπαίδευση.

Το κολλέγιο Robert Bosch College

Το εταιρικό μας πανεπιστήμιο είναι το μέρος όπου μπορείς να μάθεις για τις μελλοντικές τεχνολογίες, τις καινοτόμες πρακτικές και τις δεξιότητες ηγεσίας που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βρεις τη θέση σου στην Bosch. Θα μάθεις σε πρακτικό, επαγγελματικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον από ειδικούς σε όλο τον κόσμο της Bosch και στον ευρύτερο κλάδο. Πρόκειται μεταξύ άλλων για προγραμμάτα διαχείρισης, μεταπτυχιακά, εθνικά και διεθνή σεμινάρια, συνέδρια και βραδινές παρουσιάσεις καθώς και φόρουμ για τη διεθνή μεταφορά γνώσης. Το κάθε ένα εστιάζεται σε εσένα και το δικό σου ταξίδι ανακάλυψης.

Έλα στο εξωτερικό μαζί μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο, επομένως χρειαζόμαστε παγκόσμια, εξωστρεφή ομάδα με αυτοπεποίθηση. Στέλνουμε με επιτυχία υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο για πάνω από 100 χρόνια με πλήρη υποστήριξη - για εσένα και την οικογένεια σου. Διασφαλίζουμε ότι τόσο εσύ όσο και η οικογένεια σου έχετε προετοιμαστεί καλά με αναγνωριστικά ταξίδια, μαθήματα γλώσσας και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Όταν φτάσεις στη νέα χώρα, θα είμαστε δίπλα σου προσφέροντας προσωπική υποστήριξη, καλωσόρισμα και τοπική καθοδήγηση. Βοηθάμε ακόμα με τον έγκαιρο προγραμματισμό του επαναπατρισμού σου και την υποστήριξη επανένταξης όταν επιστρέψεις στη χώρα σου.

Το μέλλον μας στηρίζεται στο παρελθόν μας: η ιστορία μας

Εταιρεία με παρελθόν, εργασία με μέλλον.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε το αύριο μόνο αν βασιστούμε στην κοινή μας ιστορία. Το 1886 ο Robert Bosch ίδρυσε το «Εργαστήριο μηχανικής ακριβείας και ηλεκτρολογίας» στη Στουτγκάρδη. Από εκεί ξεκίνησε ο παγκόσμιος οργανισμός μας. Από την αρχή σφυρηλατηθήκαμε μέσα στην καινοτομία και την κοινωνική δέσμευση. Επαναπροσδιοριζόμαστε και αναδιαμορφώνουμε την εταιρεία μας συνεχώς, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά παραμένουν οι ακρογωνιαίοι λίθοι.

Στην Bosch θα βρεις τη θέση σου

Μία παγκόσμια εταιρεία, πολλοί τρόποι εργασίας και τομείς για εξερεύνηση. Είτε θέλεις παγκόσμια εταιρική κουλτούρα είτε πνεύμα νεοφυούς επιχείρισης, πουφ ή αίθουσες συνεδριάσεων, επισημότητα ή άνεση. Είτε πρόκειται για κάθετη ανέλιξη είτε οριζόντια αλλαγή - θα είμαστε δίπλα σου.

Συμμετέχων στο μαραθώνιο χάκερ «Bosch Connected Experience» στο Βερολίνο κάθεται με την πλάτη του στην κάμερα ενώ εργάζεται στο φορητό του υπολογιστή. Φοράει γκρι καπέλο #LikeABosch.

Η ανάπτυξη σου

Η ανάπτυξη σου

Η επιχείρηση μας βασίζεται στην «ανακάλυψη», επομένως είναι λογικό να θέλουμε κάθε εργαζόμενος/η να ευδοκιμήσει και να ανακαλύψει νέους δρόμους για τον εαυτό του/της. Σου δίνει ενέργεια και εμάς έμπνευση. Η χρήση τυποποιημένων διαδικασιών και οργάνων μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερη εκπαίδευση, πιο ενδιαφέρουσα εργασία και να παρέχουμε δια βίου μάθηση. Στο τέλος βελτιώνεται η καινοτομία της ομάδας μας.

  • Διαθέτουμε διαφανείς πληροφορίες διαχείρισης ικανοτήτων, ώστε να μπορούμε να δούμε από κοινού πού βρίσκονται οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες σου.
  • Συχνές συζητήσεις με τους/τις ηγέτες και την ομάδα σου σε βοηθούν να σχεδιάσεις το προσωπικό και επαγγελματικό σου μέλλον.
  • Στο «MyDevelopment Store» μπορείς να βρεις επιλογές για προσωπική ανάπτυξη, από δικτύωση και καθοδήγηση ως άμεση εκπαίδευση.
  • Στα «φυτώρια ταλέντου» μας προτοιμάζουμε ειδικούς και ηγέτες για τις μελλοντικές υποχρεώσεις τους. Οι περισσότεροι/ες ηγέτες μας αναπτύσσονται εντός της Bosch. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείς - πέρα από επιχειρηματικούς τομείς, λειτουργίες ή τοποθεσίες.

Grow με την Bosch – Η ανάπτυξη σου
Δύο συνεργάτες της Bosch, μια γυναίκα και ένας άντρας, κάθονται σε καναπέ συνομιλώντας φιλικά. Η γυναίκα κρατά φορητό υπολογιστή. Και οι δύο φοράνε μπλούζες με το λογότυπο “#LikeABosch”.

Διαφορετικές σταδιοδρομίες

Διαφορετικές σταδιοδρομίες

Νέες κατευθύνσεις, αμέτρητοι ρόλοι, σχεδόν άπειρος αριθμός ομάδων και συναρπαστικά έργα. Η ποικιλία είναι πραγματικά η νοστιμια στη ζωή της Bosch. Μαζί μας μπορείς να εξελιχθείς ως ειδικός, ηγέτης, σε ευέλικτες ομάδες ή έργα, αλλάζοντας λειτουργικές περιοχές, τοποθεσίες ή χώρες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για εσένα και πολλοί τρόποι, για να καθορίσεις την καριέρα σου. Όποια κατεύθυνση και αν επιλέξεις, θα σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί.

Grow με την Bosch – Διαφορετικές σταδιοδρομίες
Ομάδα ανθρώπων στέκονται γύρω από τραπέζι, γελούν και συνεργάζονται σε διαφορετικά έργα στο μαραθώνιο χάκερ «Bosch Connected Experience» στο Βερολίνο. Το τραπέζι είναι γεμάτο με διάφορες σημειώσεις, πολύχρωμα αυτοκόλλητα χαρτάκια, μολύβια και φορητό υπολογιστή. Στο πίσω μέρος, άλλοι συμμετέχοντες/ουσες στέκονται γύρω από πίνακες με διαφορετικές αφίσες έργου.

Άνθρωποι και έργα

Άνθρωποι και έργα

Όταν λέμε ότι διαγράφουμε το αύριο, το εννοούμε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει παγκόσμιες τεράστιες τάσεις ή προηγμένες τεχνολογίες για δικτυωμένο κόσμο. Μπορεί να συνεργαστούμε σε ευέλικτο περιβάλλον νεοφυούς επιχείρισης ή σε καθιερωμένες εταιρικές δομές. Πάνω σε ό,τι και αν εργαζόμαστε και όπως και αν εργαζόμαστε, θέτουμε νέα πρότυπα και αλλάζουμε ζωές.

Grow με την Bosch – Άνθρωποι και έργα

Grow με την Bosch — Με μία ματιά

Icon welcome

Καθιερωμένη εργοδότρια με εμπειρία και ιστορία

Icon development

Πολλές δυνατότητες εκπαίδευσης

Icon gears-interlocked-arrow

Ανάπτυξη μελλοντικών ικανοτήτων

Icon team-signpost

Πολλαπλές σταδιοδρομίες στην ίδια εταιρεία

Icon World-Paperplane

Διεθνείς αναθέσεις και συνεργασία

Icon chart line

Επαγγελματική εξέλιξη ταλέντου

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: