Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη σου

Ας αναπτυχθούμε μαζί. Αναπτύξου με αμέτρητους νέους ρόλους, θέσεις και ευκαιρίες. Work #LikeABosch

Ένας συνεργάτης που ποζάρει μπροστά από εκθεσιακή βιτρίνα, γεμάτο καπάκια με εκτυπώσεις που αφορούν την Bosch, όπως Work #LikeABosch.

Στην Bosch θα πας πιο μακριά.

Έχουμε αφιερώσει περισσότερα από 130 χρόνια στη διαμόρφωση νέων αγορών και τεχνολογίας. Όπως εμείς μάθαμε να αλλάζουμε, να μεγαλώνουμε και να δημιουργούμε, έτσι μπορείς και εσύ - γιατί η ανάπτυξη δεν γνωρίζει όρια.

Ενδιαφερόμαστε να αναπτύξουμε «ολόκληρο» το εγώ σου, όχι μόνο το «9-5» που απασχολείται σε εμάς. Γιατί η ζωή είναι ισορροπία. Υποστηρίζουμε σημαντικά την επαγγελματική και προσωπική σου ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, ενώ προσφέρουμε σε όλους/όλες μεγάλη ποικιλία σε δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα που χρηματοδοτούνται από την εταιρεία. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Bosch υπάρχει «A, B, Γ» κορυφαίων επιλογών εκπαίδευσης για όλους/όλες τους/τις υπαλλήλους: ξεκινάμε από την «τεχνητή νοημοσύνη», περνάμε στην «οργάνωση ιδεών» και καταλήγουμε στη «συνεργασία». Η εκμάθηση υποστηρίζεται οποτεδήποτε και οπουδήποτε με τις δωρεάν άδειες για διαδικτυακά μαθήματα από παγκοσμίου φήμης ιδρύματα. Και το κερασάκι στην τούρτα: αν χρειαστεί, προσφέρουμε επίσης οικονομική υποστήριξη σε εσένα και οικογένεια σου για επίσημη εκπαίδευση.

Το εταιρικό μας πανεπιστήμιο είναι το μέρος όπου μπορείς να μάθεις για τις μελλοντικές τεχνολογίες, τις καινοτόμες πρακτικές και τις δεξιότητες ηγεσίας που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βρεις τη θέση σου στην Bosch. Θα μάθεις σε πρακτικό, επαγγελματικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον από ειδικούς σε όλο τον κόσμο της Bosch και στον ευρύτερο κλάδο. Πρόκειται μεταξύ άλλων για προγραμμάτα διαχείρισης, μεταπτυχιακά, εθνικά και διεθνή σεμινάρια, συνέδρια και βραδινές παρουσιάσεις καθώς και φόρουμ για τη διεθνή μεταφορά γνώσης. Το κάθε ένα εστιάζεται σε εσένα και το δικό σου ταξίδι ανακάλυψης.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο, επομένως χρειαζόμαστε παγκόσμια, εξωστρεφή ομάδα με αυτοπεποίθηση. Στέλνουμε με επιτυχία υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο για πάνω από 100 χρόνια με πλήρη υποστήριξη - για εσένα και την οικογένεια σου. Διασφαλίζουμε ότι τόσο εσύ όσο και η οικογένεια σου έχετε προετοιμαστεί καλά με αναγνωριστικά ταξίδια, μαθήματα γλώσσας και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Όταν φτάσεις στη νέα χώρα, θα είμαστε δίπλα σου προσφέροντας προσωπική υποστήριξη, καλωσόρισμα και τοπική καθοδήγηση. Βοηθάμε ακόμα με τον έγκαιρο προγραμματισμό του επαναπατρισμού σου και την υποστήριξη επανένταξης όταν επιστρέψεις στη χώρα σου.

Εταιρεία με παρελθόν, εργασία με μέλλον.

Μπορούμε να διαμορφώσουμε το αύριο μόνο αν βασιστούμε στην κοινή μας ιστορία. Το 1886 ο Robert Bosch ίδρυσε το «Εργαστήριο μηχανικής ακριβείας και ηλεκτρολογίας» στη Στουτγκάρδη. Από εκεί ξεκίνησε ο παγκόσμιος οργανισμός μας. Από την αρχή σφυρηλατηθήκαμε μέσα στην καινοτομία και την κοινωνική δέσμευση. Επαναπροσδιοριζόμαστε και αναδιαμορφώνουμε την εταιρεία μας συνεχώς, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά παραμένουν οι ακρογωνιαίοι λίθοι.

Στην Bosch θα βρεις τη θέση σου

Μία παγκόσμια εταιρεία, πολλοί τρόποι εργασίας και τομείς για εξερεύνηση. Είτε θέλεις παγκόσμια εταιρική κουλτούρα είτε πνεύμα νεοφυούς επιχείρισης, πουφ ή αίθουσες συνεδριάσεων, επισημότητα ή άνεση. Είτε πρόκειται για κάθετη ανέλιξη είτε οριζόντια αλλαγή - θα είμαστε δίπλα σου.

Grow με την Bosch — Με μία ματιά

Καθιερωμένη εργοδότρια με εμπειρία και ιστορία

Πολλές δυνατότητες εκπαίδευσης

Ανάπτυξη μελλοντικών ικανοτήτων

Πολλαπλές σταδιοδρομίες στην ίδια εταιρεία

Διεθνείς αναθέσεις και συνεργασία

Επαγγελματική εξέλιξη ταλέντου

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: