Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Συνεργατικότητα και ηγεσία

Ας εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον. Δημιούργησε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο παραμένοντας πιστός στις αξίες σου και σχεδιάζοντας το μέλλον. Work #LikeABosch

Μια ποικιλόμορφη ομάδα συνεργατών που ποζάρουν και διασκεδάζουν μαζί σε μια αίθουσα συσκέψεων γεμάτη με σημειωματάκια post-it.

Στην Bosch εκτιμούμε τις αξίες

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός — και αυτό το αγαπάμε. Εμπνεύσου από ένα περιβάλλον όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αγκάλιασε τις προοπτικές της κοινότητάς μας σε όλο τον κόσμο. Συνεργασία, διαφάνεια, σεβασμός και εμπιστοσύνη — αυτά είναι η Bosch.

Οι αξίες μας

Πορευόμαστε με τις αξίες μας. Η κουλτούρα μας βασίζεται στις αξίες του ιδρυτή της εταιρείας μας, Robert Bosch: αμοιβαίος σεβασμός, δικαιοσύνη, διαφάνεια, εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα και προσανατολισμό στο μέλλον. Κάνουμε πράξη όσα λέμε — και είμαστε περήφανα μέλη της Bosch. Δε μένουμε στα λόγια αλλά εμπνέουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Οι έρευνες δείχνουν ότι περισσότερο από το 80% των εργαζομένων μας συμφωνεί.

Η διαφορετικότητά μας

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή, να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για το σήμερα και το αύριο. Αυτή η στρατηγική έχει πολλές πτυχές, όπως και οι υπάλληλοί μας. Με τη συμβολή του καθενός ξεχωριστά, έρχονται νέες ιδέες και τελικά νέα τεχνολογία. Με ένα τόσο ευρύ δίκτυο συναδέλφων της Bosch, μπορείς να μοιραστείς τις γνώσεις και την εμπειρία σου με όλο τον κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και να μάθετε ο ένας από τον άλλο — σε δίκτυα εργαζομένων, σε παγκόσμια έργα ή στον ελεύθερο χρόνο σου.

Η διαφορετικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία μας — και συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούραςΗ ηγεσία μας

Βιώνουμε την ηγεσία με καινοτόμο τρόπο. Στην Bosch πιστεύουμε ότι όλοι/όλες έχουμε ηγετικό ρόλο. Με άλλα λόγια: We LEAD Bosch. Βλέπουμε την «Ηγεσία» από τρεις βασικούς πυλώνες: Όλοι μας ηγούμαστε του εαυτού μας, πολλοί/ές ηγούνται μίας ομάδας, ενός έργου και όλοι/όλες μαζί καθοδηγούμε από κοινού και ο καθένας/η καθεμία ξεχωριστά την επιχείρηση. Έχουμε περιγράψει πως ηγούμαστε και πως συνεργαζόμαστε σε δέκα προτάσεις, στις αρχές του «We LEAD Bosch». Το όραμα μας: όλοι/όλες οι εργαζόμενοι να συνεισφέρουν την εμπειρία και το πάθος τους και να προσθέτουν αξία στην Bosch. Όπως λέει και η αποστολή μας: «Invented for Life». Απολαμβάνεις τη δουλειά σου, φέρνεις την εξειδίκευση σου στον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεσαι προσωπικά και αναπτύσσεσαι ομαδικά επιτυγχάνοντας πάντα κορυφαία απόδοση — με εσένα στη θέση του/της ηγέτη/ιδας.

Στην Bosch αλλάζεις ζωές

Αγαπάμε την επιχείρησή μας και το περιβάλλον μας. Δεδομένου ότι η βάση μας είναι φιλανθρωπικός οργανισμός, εφευρίσκουμε τεχνολογία για τη ζωή υποστηρίζοντας ταυτόχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα. Άφησε το αέναο στίγμα σου στον κόσμο με καινοτόμες, χρήσιμες και έξυπνες λύσεις.

Η Bosch γίνεται ουδέτερη ως προς τον άνθρακα

Βιωσιμότητα στην Bosch

Βιωσιμότητα στην Bosch

Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε «τεχνολογία για τη ζωή». Η δέσμευσή μας για αειφορία και για το «μακροπρόθεσμο μέλλον» είναι βαθιά στο DNA μας. Περισσότερες από 400 από τις τοποθεσίες μας έχουν ήδη μηδενικό αποτύπωμα εκπομπών CO₂, ωστόσο θέλουμε να κάνουμε περισσότερα για να μειώσουμε τις επιπτώσεις μας στο κλίμα. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και να εξετάζουμε προσεκτικά το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα των προϊόντων μας, των προμηθειών και της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. Επίσης, υποστηρίζουμε όλους/όλες τους/τις εργαζόμενους μας στην προσωπική τους πορεία για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η Bosch γίνεται ουδέτερη ως προς τον άνθρακα
Το Ίδρυμα Robert Bosch Stiftung

Το ίδρυμα Bosch Foundation — η βάση μας

Το ίδρυμα Bosch Foundation — η βάση μας

Διατηρώντας πλήρη ανεξαρτησία από εξωγενείς παράγοντες, εκπληρώνουμε την αποστολή μας που είναι η δημιουργία τεχνολογιών που συμβάλλουν και βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Ως GmbH, έχουμε ανεξαρτησία από τα χρηματιστήρια και το 94% των μετοχών της εταιρείας μας κατέχονται από το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Robert Bosch Foundation. Συνεπώς, τα κέρδη της εταιρείας μας πηγαίνουν σε κοινωνικά έργα και οργανισμούς, στους τομείς της έρευνας, της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνίας. Η επιτυχία είναι ορατή στον κόσμο γύρω μας και μας εμπνέει να δημιουργούμε, να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τον κόσμο ακόμη περισσότερο.

Το Ίδρυμα Robert Bosch Stiftung
Η Bosch στο Renningen

Τεχνολογία για τη ζωή

Τεχνολογία για τη ζωή

Για πάνω από 100 χρόνια, το περιβάλλον της Bosch αγκαλιάζει ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από σπιρτάδα, πρωτοπορία, στοχασμό, οι οποίοι αναζητούν πάντα νέες και συναρπαστικές προκλήσεις που εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

  • Η μόνη πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογία στάθμευσης στον κόσμο χωρίς οδηγό.
  • Τεστ ταχείας διάγνωσης COVID-19 για αξιόπιστα αποτελέσματα και μεγαλύτερη ασφάλεια και βεβαιότητα σε μόλις 39 λεπτά.
  • Μέχρι το 2025, όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα της Bosch θα έχουν ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ).

Στο σύγχρονο, ευρύχωρο και εμπνευσμένο εργασιακό μας περιβάλλον προωθούμε σκόπιμα τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την ανατρεπτική, καινοτόμο σκέψη. Έλα κι εσύ και θα βρεις χώρο για μάθηση και δικτύωση, ελευθερία σκέψης και μια φοβερή ομάδα όπου όλοι/όλες μαζί εργαζόμαστε για να αλλάξουμε ζωές.

Η Bosch στο Renningen

Inspire με την Bosch — Με μία ματιά

Icon jewel

Μακροπρόθεσμες αξίες

Icon user-arrows-heart

Έμπρακτη διαφορετικότητα

Icon watering-can

Υποστηρικτικοί ηγέτες

Icon global-entrepreneur

Οικονομική ανεξαρτησία και κοινωνική ευθύνη

Icon leaf-simple

Ισχυρή στρατηγική βιωσιμότητας

Icon box-lightbulb

Πρωτοπόρος στις καινοτομίες

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: