Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Συνεργατικότητα και ηγεσία

Ας εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον. Δημιούργησε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο παραμένοντας πιστός στις αξίες σου και σχεδιάζοντας το μέλλον. Work #LikeABosch

Μια ποικιλόμορφη ομάδα συνεργατών που ποζάρουν και διασκεδάζουν μαζί σε μια αίθουσα συσκέψεων γεμάτη με σημειωματάκια post-it.

Στην Bosch εκτιμούμε τις αξίες

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός — και αυτό το αγαπάμε. Εμπνεύσου από ένα περιβάλλον όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αγκάλιασε τις προοπτικές της κοινότητάς μας σε όλο τον κόσμο. Συνεργασία, διαφάνεια, σεβασμός και εμπιστοσύνη — αυτά είναι η Bosch.

Πορευόμαστε με τις αξίες μας. Η κουλτούρα μας βασίζεται στις αξίες του ιδρυτή της εταιρείας μας, Robert Bosch: αμοιβαίος σεβασμός, δικαιοσύνη, διαφάνεια, εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα και προσανατολισμό στο μέλλον. Κάνουμε πράξη όσα λέμε — και είμαστε περήφανα μέλη της Bosch. Δε μένουμε στα λόγια αλλά εμπνέουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Οι έρευνες δείχνουν ότι περισσότερο από το 80% των εργαζομένων μας συμφωνεί.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή, να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για το σήμερα και το αύριο. Αυτή η στρατηγική έχει πολλές πτυχές, όπως και οι υπάλληλοί μας. Με τη συμβολή του καθενός ξεχωριστά, έρχονται νέες ιδέες και τελικά νέα τεχνολογία. Με ένα τόσο ευρύ δίκτυο συναδέλφων της Bosch, μπορείς να μοιραστείς τις γνώσεις και την εμπειρία σου με όλο τον κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και να μάθετε ο ένας από τον άλλο — σε δίκτυα εργαζομένων, σε παγκόσμια έργα ή στον ελεύθερο χρόνο σου.

Η διαφορετικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία μας — και συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούραςΒιώνουμε την ηγεσία με καινοτόμο τρόπο. Στην Bosch πιστεύουμε ότι όλοι/όλες έχουμε ηγετικό ρόλο. Με άλλα λόγια: We LEAD Bosch. Βλέπουμε την «Ηγεσία» από τρεις βασικούς πυλώνες: Όλοι μας ηγούμαστε του εαυτού μας, πολλοί/ές ηγούνται μίας ομάδας, ενός έργου και όλοι/όλες μαζί καθοδηγούμε από κοινού και ο καθένας/η καθεμία ξεχωριστά την επιχείρηση. Έχουμε περιγράψει πως ηγούμαστε και πως συνεργαζόμαστε σε δέκα προτάσεις, στις αρχές του «We LEAD Bosch». Το όραμα μας: όλοι/όλες οι εργαζόμενοι να συνεισφέρουν την εμπειρία και το πάθος τους και να προσθέτουν αξία στην Bosch. Όπως λέει και η αποστολή μας: «Invented for Life». Απολαμβάνεις τη δουλειά σου, φέρνεις την εξειδίκευση σου στον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεσαι προσωπικά και αναπτύσσεσαι ομαδικά επιτυγχάνοντας πάντα κορυφαία απόδοση — με εσένα στη θέση του/της ηγέτη/ιδας.

Στην Bosch αλλάζεις ζωές

Αγαπάμε την επιχείρησή μας και το περιβάλλον μας. Δεδομένου ότι η βάση μας είναι φιλανθρωπικός οργανισμός, εφευρίσκουμε τεχνολογία για τη ζωή υποστηρίζοντας ταυτόχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα. Άφησε το αέναο στίγμα σου στον κόσμο με καινοτόμες, χρήσιμες και έξυπνες λύσεις.

Inspire με την Bosch — Με μία ματιά

Μακροπρόθεσμες αξίες

Έμπρακτη διαφορετικότητα

Υποστηρικτικοί ηγέτες

Οικονομική ανεξαρτησία και κοινωνική ευθύνη

Ισχυρή στρατηγική βιωσιμότητας

Πρωτοπόρος στις καινοτομίες

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: