Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα
Τεχνολογία για τη ζωή

Η Bosch στην Ελλάδα

Η Bosch Ελλάδας λειτουργεί ως θυγατρική του Ομίλου Bosch στην Ελλάδα από το 1992, αν και η επίσημη παρουσία στην Ελλάδα καταγράφεται ήδη από το 1913. Σήμερα απασχολεί προσωπικό 45 ατόμων ενώ ο Όμιλος Bosch στην Ελλάδα απασχολεί συνολικά 280 άτομα. Οι συνολικές πωλήσεις της για το 2022 ανήλθαν σε 68,6 εκατ. ευρώ και αν συμπεριληφθούν και οι θυγατρικές του ομίλου, οι πωλήσεις φτάνουν τα 245,9 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με τα στοιχεία της 31ης Δεκεμβρίου του 2022). Δραστηριοποιείται στους τομείς Αυτοκίνησης και Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων, Ηλεκτρικών Εργαλείων και Οικιακών Συσκευών, Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού, Συστημάτων Ασφαλείας καθώς και στους Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Στη Bosch Ελλάδας υπάγονται και οι δραστηριότητες της Κύπρου, της Αλβανίας και της Μάλτας.

1

κύρια παραρτήματα στην Ελλάδα

Η Bosch στην Ελλάδα

Στοιχεία και αριθμοί σχετικά με την Bosch στην Ελλάδα

ιδρύθηκε το 1913

280

συνεργάτες

245,9 εκατ. ευρώ

έσοδα από πωλήσεις

1

τοποθεσία

Προϊόντα και υπηρεσίες που προκαλούν ενθουσιασμό

Στο αυτοκίνητό σας, στο σπίτι και στην εργασία — η τεχνολογία Bosch διαμορφώνει πολλές πτυχές της ζωής.

Τα εμπορικά μας σήματα

Ο όμιλος Bosch περιλαμβάνει έναν αριθμό διαφορετικών εμπορικών σημάτων ειδικά σχεδιασμένων για εξατομικευμένες ανάγκες της αγοράς, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των οποίων είναι επίσης σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Εξερευνήστε αυτά τα εμπορικά σήματα παρακάτω:

  1. Bosch
  2. Bosch Car Service
  3. Rexroth
  4. Buderus

Λήψεις

Πορτρέτο του Robert Bosch

Η ιστορία μας

Το 1886 ο Robert Bosch ίδρυσε το "Εργαστήριο μηχανικής ακριβείας και ηλεκτρολογίας" στη Στουτγκάρδη. Αυτή ήταν η γέννηση της εταιρείας που λειτουργεί σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα. Από την αρχή ακόμη χαρακτηρίζονταν από τη δυναμική της καινοτομίας και τη δέσμευση απέναντι στην κοινωνία.

στο παραρτήματα της Bosch στο Blaichach της Γερμανίας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη

Βιωσιμότητα για εμάς σημαίνει διασφάλιση της μακροχρόνιας επιτυχίας της εταιρείας σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη προστασία των φυσικών πόρων στους οποίους βασίζονται οι σημερινές και οι μελλοντικές γενιές. Συνεπώς η οικολογία αποτελεί κινητήρια δύναμη της καινοτομίας. Την ίδια στιγμή επιδεικνύουμε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης — τόσο εντός της εταιρείας όσο και πέρα από αυτήν.

Stefan Hartung

Συμμόρφωση

Η συμμόρφωση είναι αναπόσπατο μέρος των αξιών της εταιρείας μας. Με τους κανόνες συμπεριφοράς που εφαρμόζουμε παγκοσμίως αποβλέπουμε στην προστασία των συνεργατών μας και της εταιρείας καθώς και των πελατών και των εταίρων μας.

Επικοινωνήστε με την Bosch

Αναμένουμε το ερώτημά σας.

Τηλέφωνο

Στείλτε μας μήνυμα

Μιλήστε ζωντανά μαζί μας

Έχετε να ρωτήσετε, να ζητήσετε ή να προτείνετε κάτι ; Eπικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.