Καλώς ήρθατε στην Bosch

Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος όπου οι ιδέες σας θα μας οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο. Καλώς ήρθατε στην Bosch.

Καριέρα στην Bosch Ελλάδος

Let's be remarkable

Τα αυτοκίνητα οδηγούν από μόνα τους, οι συσκευές μιλάνε μεταξύ τους και τα σπίτια γίνονται πιο έξυπνα. Στην Bosch κάνουμε πραγματικότητα τα οράματα αυτά, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ξεκινήστε κάτι μεγάλο και γίνετε μέλος μιας ομάδας με όραμα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό: Τεχνολογία για τη ζωή.

Ο κόσμος μας είναι ολόκληρος ο κόσμος

Το σήμα της Bosch έχει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται σε κάθε ήπειρο. Προσαρμοζόμαστε στις τοπικές ανάγκες — χωρίς όμως ποτέ να χάνουμε τη γενική εικόνα. Γίνετε μέρος του διεθνούς δικτύου μας και επωφεληθείτε από τις ποικίλες ευκαιρίες ενός παγκόσμιου εργοδότη.

Βρείτε τη θέση σας στην Bosch

Βρείτε τη θέση σας

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε ωφέλιμες τεχνολογίες. Είτε στον τομέα της αυτοκίνησης, των καταναλωτικών αγαθών, της βιομηχανικής τεχνολογίας ή της ενέργειας και τεχνολογίας κτηρίων — με εμάς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής ανά τον κόσμο.

Αυτό είναι που αντιπροσωπεύουμε

Αυτό που αντιπροσωπεύουμε

Γιατί να εργαστείτε για την Bosch; Ορίστε γιατί! Ενώστε τις δυνάμεις σας μαζί μας, μετατρέποντας τα οράματα σε σημαντική τεχνολογία, την "Τεχνολογία για τη ζωή."

Εξατομικευμένα προγράμματα, ποικίλες προοπτικές

Δεν γνωρίζουμε τι είδους καριέρα θέλετε να ακολουθήσετε. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι σε εμάς θα βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για το ξεκίνημά σας.

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα

Για επαγγελματίες

Εδώ, η εμπειρία σας έχει μέλλον. Είτε στο διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), της ηλεκτροκίνησης (e-mobility) ή των βιώσιμων κτιρίων — στην Bosch θα είστε μέρος καινοτόμων λύσεων που έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής. Σας παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος πεδίων εργασίας σε όλο τον κόσμο και ελκυστικά μοντέλα εργασίας και παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να αναπτύξετε περαιτέρω τις γνώσεις σας.

Ξεκινήστε την καριέρα σας

Για αποφοίτους

Ξεκινήστε την καριέρα σας μαζί μας. Έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές σας και τώρα αναζητάτε μία θέση εργασίας γεμάτη προκλήσεις για την αρχή της σταδιοδρομίας σας, με καλές προοπτικές παγκοσμίως; Μέσω του Junior Managers Program θα μάθετε να καθοδηγείτε ολόκληρα projects ή ομάδες με επιτυχία. Διαφορετικά μπορείτε να εστιάσετε στις εξειδικευμένες γνώσεις που έχετε αποκτήσει και να επιλέξετε το Graduate Specialist Program για να εμβαθύνετε στα αντικείμενα που χαρακτηρίζουν το πάθος σας.

Διαμορφώστε το μέλλον μαζί μας

Για φοιτητές

Θέστε τις βάσεις του αύριο. Μπορεί να μην γνωρίζετε πώς, αλλά ένα είναι σίγουρο: θέλετε να διαμορφώσετε το μέλλον με τις ιδέες σας. Στην Bosch έχετε ήδη την ευκαιρία να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις σε διαφορετικά πεδιά εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Ελάτε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση είτε ως φοιτητής, ή ως απόφοιτος και ανακαλύψτε μεγάλες καινοτομίες μαζί μας.

Κοινοποιήστε το: