Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Bosch στην Ελλάδα

Work #LikeABosch

Καριέρα στην Bosch Ελλάδος

Δύο συνεργάτες που κάθονται σε ένα γραφείο μπροστά από τις οθόνες τους σε μια κατάσταση προγραμματισμού και τσουγκρίζουν κούπες.

Work #LikeABosch

Στην Bosch νοιαζόμαστε για εσένα, την επιχείρησή μας και το περιβάλλον μας. Η υπόσχεσή μας στους συνεργάτες και στις συνεργάτιδές μας είναι σταθερή: μεγαλώνουμε μαζί, απολαμβάνουμε τη δουλειά μας και εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Έλα μαζί μας και νιώσε τη διαφορά.

Τι σημαίνει το Work #LikeABosch

Ανακάλυψε πώς μπορείς να αναπτύσσεσαι, να απολαμβάνεις, να εμπνευστείς και να εμπνεύσεις στην Bosch.

Εξατομικευμένα προγράμματα, ποικίλες προοπτικές

Δε γνωρίζουμε τι είδους καριέρα θέλεις να ακολουθήσεις. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι σε εμάς θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία για το ξεκίνημά σου.

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα

Για επαγγελματίες

Εδώ, η εμπειρία σου έχει μέλλον. Είτε στο διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), της ηλεκτροκίνησης (e-mobility) ή των βιώσιμων κτιρίων — στην Bosch θα είσαι μέρος καινοτόμων λύσεων που έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής. Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος πεδίων εργασίας σε όλο τον κόσμο και ελκυστικά μοντέλα εργασίας καθώς επίσης, όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να αναπτύξεις περαιτέρω τις γνώσεις σου.

Ξεκίνησε την καριέρα σου

Για αποφοίτους

Ξεκίνησε την καριέρα σου μαζί μας. Έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές σου; Αναζητάς μία θέση εργασίας γεμάτη προκλήσεις για την αρχή της σταδιοδρομίας σου, με καλές προοπτικές παγκοσμίως; Μέσω του Junior Managers Program, θα μάθεις να καθοδηγείς ολόκληρα projects ή ομάδες με επιτυχία. Διαφορετικά, μπορείς να εστιάσεις στις εξειδικευμένες γνώσεις που έχεις αποκτήσει και να επιλέξεις το Graduate Specialist Program για να εμβαθύνεις στα αντικείμενα που χαρακτηρίζουν το πάθος σου.

Διαμόρφωσε το μέλλον μαζί μας

Για φοιτητές

Θέσε τις βάσεις του αύριο. Μπορεί να μην γνωρίζεις πώς, αλλά ένα είναι σίγουρο: θέλεις να διαμορφώσεις το μέλλον με τις ιδέες σου. Στην Bosch έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις εξειδικευμένες γνώσεις σε διαφορετικά πεδιά εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σου. Έλα να ολοκληρώσεις την πρακτική σου άσκηση είτε ως φοιτητής, ή ως απόφοιτος και ανακάλυψε μεγάλες καινοτομίες μαζί μας.

Ο Shawn κάθετε στο γραφείο.

Work #LikeABosch — Υπόβαλε αίτηση τώρα

Κοινοποιήστε το: